19 / 04 / 2024

İstanbul arsa değeri

İstanbul arsa değeri

Mega kent İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon TL'ye ulaştı. Peki arsa değeri en yüksek ilçeler hangileri?

İstanbul’un değeri menkulleşerek korunabilir!

Gaboras Genel Müdürü Kurtuluş Altun, İstanbul’un arazi değerinin gerilediğini belirterek, "İstanbul’un değeri ancak sektörü menkulleştirerek korunabilir" dedi...

İstanbul’un arsa değeri 9.5 trilyon!

YILDIZ Teknik Üniversitesi Teknopark’ta faaliyet gösteren Türkiye Veri İşleme Merkezi’nin (TUVİMER) araştırmasına göre, İstanbul’un güncel arsa bedeli 9 trilyon 458 milyar 716 milyon 569 bin 576 TL olarak açıklandı. 

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Mall of İstanbul AVM'nin değeri ikiye katlandı: 21.6 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin 29 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam değeri açıklandı. Dev AVM'nin değeri, 1 yılda resmen 2'ye katlandı. Peki dev AVM'nin pazar değeri ne kadar oldu? Hangi mağazalar var? Kiralanabilir alanı kaç metrekare? 

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Litus İstanbul'un tamamlanması halinde değeri 4 milyar TL'ye yaklaşacak! 

İŞ GYO tarafından Litus İstanbul projesine ilişkin 2023 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Projenin yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firüzköy 2. Etap'ın (Majör Gölyaka) projesinin 2023 yıl sonu değerinin ne kadar olduğunu açıkladı. Peki Majör Gölyaka'nın değeri ne kadar oldu? İşte bilgiler... 

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

İstanbul arsa değeri Haberi

İstanbul arsa değeri

Emlak bilgi bankası Tapusorcom'un "İstanbul'un Arsa Değeri" başlıklı bir araştırma yaptı. Tapusor tarafından yapılan açıklamaya göre, mega kent İstanbul'un arsa değeri hem TL hem de dolar açısından artıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplamda 5 bin 343 kilometrekare büyüklüğe sahip mega kent İstanbul'da, değer ataması mümkün olmayan yollar ve göller gibi satışı yapılamayacak bölgeler hesaplama dışı kaldığında araştırmaya konu olan bölgenin büyüklüğünün 4 bin 543 kilometrekare olduğu bildirildi.

Kentteki toplam 39 ilçenin ve tüm mahallelerin alındığı araştırmaya göre, 2018 yılında 9,4 trilyon TL şeklinde ölçülen mega kent İstanbul'un arsa değeri, 2020 yılı sonu itibarıyla yüzde 149'luk arttı ve 23,4 trilyon TL'ye ulaştı.

Söz konusu değerlere dolar bazında bakıldığında ise 2,5 trilyon dolardan 2,7 trilyon dolara çıktı.

En pahalı arsalar hangi ilçelerde?

Tapusor tarafından yapılan araştırmaya göre,...