19 / 04 / 2024

İstanbul atlı arabaları

İstanbul atlı arabaları

1952 yılında Belediye, İstanbul trafiğini rahatlatmak için atlı arabaların kaldırılmasını lüzumlu görüyormuş. Atlı arabasıyla geçimini sağlayan yüzlerce insanı da mağdur etmemek için bu insanları kredi yoluyla kamyon sahibi yapılması düşünülüyormuş.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Atlı Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Restorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Atmaca tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Uçan arabalar geliyor! İşte üretimine başlanacak olan ilk uçan araba...

Japon otomobil devi Suzuki, ile SkyDrive Inc arasında "uçan arabalar" yapmak için anlaşma imzalandı. Buna göre dikey kalkış ve iniş (eVTOL) tipinde bir uçak üretimine başlanacak ve aracın bir pilot ve iki yolcu taşıma kapasitesi bulunacak. İşte uçan arabanın detayları...

Zamlar geldikçe arabaların kaçınılmazı oldu! Atiker LPG 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Benzine gelen zamlarla birlikte vatandaşlar anahtar çevirmeye korkarken piyasada LPG’li araç sayısında da büyük artış yaşanmaya devam ediyor. Araç sahipleri altlarındaki arabalarına LPG taktırmak için güncel LPG fiyat listelerini arıyor.

Anahtarları geride bırakan Ruslar ev ve arabalarını yok pahasına satıyor

Seferberlik ilanından sonra ülkelerini hızla terk etmeye başlayan Rusya vatandaşları ev ve arabalarını bir an önce nakde çevirmek için zarar etmeyi göze alıyor.

Ebebek’ten Kanz bebek arabalarında yüzde 20 indirimde son üç gün! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaptığı kampanya ve uygun fiyatlarıyla anne babaların bir numaralı tercihi haline gelen ebebek bu kez bebek arabalarında indirime gitti. Kanz XGO Plus Travel Sistem Bebek arabalarında net yüzde 20 indirim sunuyor.

En ucuz elektrikli araba kaç TL? Elektrikli arabalar ne kadar?

Elektrikli arabalar, artan akaryakıt fiyatlarından sonra gündeme gelmeye başladı. Akaryakıta yapılan zamlar vatandaşları elektrikli arabalara yönlendiriyor. Peki en ucuz elektrikli araba kaç TL? İşte detaylar!

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi! Dev artış hangi arabaları etkiledi? Hangi arabanın fiyatı kaç TL arttı? 

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi. Peki hangi arabaların fiyatları arttı? Hangi arabanın fiyatı ne kadar oldu? İşte araba alacakların merak ettiği o sorunun yanıtı...

Araba alacaklara müjde! Bu fiyatlar kaçmaz! İşte Şubat 2022'nin en ucuz arabaları...

Sıfır otomobil almak isteyenler Şubat 2022'nin en ucuz arabalarını araştırıyor. Bu ayın en düşük fiyatları belli oldu. Listede Fiat, Hyundai, Renault, Kia'nın yanı sıra Mazda ve Lada bulunuyor. İşte Şubat 2022'nin en uygun fiyatlı arabaları...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul atlı arabaları Haberi

İstanbul atlı arabaları



Atlı arabalar


Belediye, seyrüseferi tanzim için kaldırılmalarını lüzumlu görüyor.


Belediye, şehrimizdeki atlı arabaların durumu ile ciddi şekilde meşgul olmaya başlamıştır. Seyrüseferi güçleştiren ve caddeleri tıkayan atlı arabaları kaldırmaktan başka çare görememiştir. Fakat bu yüzden geçinen binlerce ailenin vaziyetini de göz önünde tutan Belediye, araba sahiplerini birleştirerek kamyon sahibi yapıp çalıştırmaktan başka bir yol bulamamıştır. Mevcut atlı arabalara köy ve kasabalardan müşteri bulmak kolay olacağından bunların satılması ve 1 - 2 bankadan kredi temin ederek 5 ila 10 kişinin birleşerek kamyon sahibi olması mümkün görülmektedir. Bu maksatla teşkil edilen komisyon meseleyi tetkik etmektedir


Akşam Gazetesi 5 Ocak 1952



Abdullah Kutalmış...