25 / 04 / 2024

İstanbul Bakırköy kiralık daire

İstanbul Bakırköy kiralık daire

İstanbul İli Bakırköy İlçesi'nde yer alan 787,59 metrekare yüzölçümüne sahip olan daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 2 Mart 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

İstanbul Bakırköy kiralık daire Haberi

İstanbul Bakırköy kiralık daire

İstanbul İli Bakırköy İlçesi'nde yer alan 787,59 metrekare yüzölçümüne sahip olan daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından e 3 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazın bulunduğu bölge oldukça gelişmiş durumdadır. Çevresinde lüks villa gibi benzer yapılar bulunmaktadır. Taşınmazın ulaşım sorunu olmayıp her tarafa her türlü toplu taşıma araçları ile gidilebilmektedir. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İli Bakırköy İlçesi Şenlik Mahallesi, 292 ada, 185 parsel arsa üzerinde inşa edilmiş olan ana yapının 1. kattaki 7. bağımsız bölüm satışa konudur.


Kıymeti: 3.000.000.00 TL

1. Satış Günü: 02/03/2015 günü 10:30 10:40 arası

2. Satış Günü: 01/04/2015 günü 10:30 10:40 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif...