26 / 04 / 2024

istanbul bankacılar sitesi

istanbul bankacılar sitesi

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın genel müdürlüklerinin İstanbul'a taşınmasına ilişkin proje kapsamındaki hazırlıklar sürerken, yöneticiler personeli taşınmaya ikna etmek için konut yardımı planlıyor.

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

İstanbul'da konut sitesi aidatları yüzde yüzde 40 ile yüzde 170 arasında arttı! En yüksek aidatlar bu ilçelerde!

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, maliyetlerdeki artışlar, asgari ücrete yapılan zamlar, enflasyondaki artışların ardından İstanbul’daki konut aidatların yüzde 40 ile yüzde 170 arasında arttığını açıkladı. 

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bankacılık kaynakları: Mehmet Şimşek bankalarla görüşecek

Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek haftaya bankalarla bir araya gelecek. Bankacıların Reuters'a verdiği bilgiye göre, Bakan Şimşek bankalarla görüşecek.

İstanbul'da konut sitesi aidatlarına yüzde 100'den fazla zam! En yüksek aidatlar bu ilçelerde! 

Son yıllarda konut sahipleri ve kiracılar için büyük gider kalemlerinden biri haline gelen aidatlar, İstanbul’un 21 ilçesinde yüzde 100’den fazla arttı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emekli promosyonunda son dakika! Bankacılar açıkladı! Promosyon 10 bin TL'yi aşabilir!

Bankaların rekabeti promosyon beklentisini yükseldi. Bankacılar, yarışa kamu bankalarının da girmesi ile emekliye nakit ödemenin 10 bin TL'yi aşacağı öngörülüyor. Memurlarda rakam 34 bini geçmiş durumda.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Dolarda şok eden detay ortaya çıktı! Haberi alınca ne yapacaklarını şaşırmışlar

Dolar, kur korumalı mevduata geçildikten sonra ilk kez 15,65'in üzerine çıktı. Bu haberi alan bankacıların büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. Bankacılar tek çare olarak ciddi miktarda döviz satışı öneriyor. Aksi takdirde dolar kısa sürede 16 TL'ye sabitlenecek.

Dolarda son çare! Bankacılar düşüş için tek işaret gösterdi

Türkiye'de dolar kuru yükselmeye devam ederken, kurun frenlenip frenlenmeyeceği merak konusu. Fakat konu hakkında görüş bildiren bankacılar, tek çare olarak faiz oranlarında yüklü artırımı görüyor.

istanbul bankacılar sitesi Haberi

istanbul bankacılar sitesi

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları ile tekrar gündeme gelen, ekonomi kurumlarının merkezlerinin İstanbul'a taşınmasıyla ilgili çalışmalar hızlandı. İstanbul'u finans merkezi yapacak taşınma projesi kapsamında, kamu bankalarının personelinin geçişini özendirmek için çeşitli teşvik formülleri üzerinde duruluyor. Bu formüllerin başında ise genel merkezlerle birlikte, Ankara'dan İstanbul'a taşınacak personel için lojman yapılması geliyor.


BANKACILAR SİTESİ OLUŞACAK


BUNA göre, ilk olarak İstanbul'a taşınması öngörülen Türkiye Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Vakıflar Bankası'nın personeli için İstanbul'da bir bankacılar sitesi oluşturulacak. Bu sitedeki konutlar, üç kamu bankasının personeline tahsis edilecek. Konutlar, genel müdürlük binalarına yakın olacak. Bu yöntem ile İstanbul'a taşınacak olan banka personelinin gözünü korkutan `ulaşım ve konut' sorununa çözüm getirilmiş...