29 / 03 / 2024

İstanbul Bayrampaşada icradan satılık tarla

İstanbul Bayrampaşada icradan satılık tarla

İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan 308,30 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan arsa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 4 Kasım 2014 günü saat 09:00 ile 09:10 arası ihale ediliyor.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık ev ve arsa hissesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bayrampaşa ve Fatih'teki arsa ve ahşap ev hissesi için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ev sahibinin baltayla kapılarını kırdığı kiracı başka eve taşındı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin kapısını kırdığı Suriye uyruklu kiracılar yeni bir eve taşındı.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme'nin iflas kararı kaldırıldı!

Ziraat Bankası'ndan 2010 yılında alınan 285 milyon euroluk kredi ile uzun süre gündemde olan İstanbul Bayrampaşa’daki Ora AVM’yi inşa eden şirket için verilen iflas kararı bozuldu.

Kuru Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuru Çeşme Mahallesi, 1709 ada, 121 parseldeki 238,89 metrekarelik ahşap evi 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Bayrampaşada icradan satılık tarla Haberi

İstanbul Bayrampaşada icradan satılık tarla

İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan 308,30 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan arsa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından  1 milyon 695 bin 650 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi, 15048 parselde kayıtlıdır. Taşınmaz arsa durumundadır. Parselin Ergenekon sokağa cephesi yaklaşık 11,45 metre, Şehit Kamil Balkan caddesine cephesi yaklaşık 32,85 metre kadardır. 


İhale İlanı


T.C İstanbul 10. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İl Bayrampaşa İlçesi Sağmalcılar Mahallesi Metris Mevkii,15048 parsel sayılı 308,30 metrekare miktarlı arsanın tamamı


Kıymeti: 1.695.650.00 TL

1.Satış Günü: 04/11/2014 günü saat 09:00 ile 09:10 arası

2.Satış Günü: 04/12/2014 günü saat 09:00 ile 09:10 arası



Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr...