29 / 03 / 2024

istanbul beşiktaş ta satılık arsalar

istanbul beşiktaş ta satılık arsalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta, Polat Tower'ın karşısında yer alan 5 bin 763 metrekarelik Ticaret+Konut alanı imarlı arsayı 13 Ocak 2016'da ihale edecek...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş'ta kira kavgası: 4 yaralı!

İstanbul Beşiktaş'ta iki grup arasında dükkan kirası nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. 

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Beşiktaş'ta gayrimenkul krizi!

Beşiktaş'ta yönetimin Mayıs'a kadar 700 milyon TL ödeyecek olması sebebiyle gayrimenkul satışının gündeme geleceği öğrenildi. Fakat  bu işin gerçekleşmesi için kongrenin onayı şart.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

istanbul beşiktaş ta satılık arsalar Haberi

istanbul beşiktaş ta satılık arsalar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ilçesine bağlı Dikilitaş Mahallesi, Yeşil Çimen Sokak'ta yer alan, 5 bin 763 metrekare büyüklüğündeki Ticaret+Konut alanı imarlı arsayı 109 milyon 508 bin 970 TL'ye satışa çıkardı. Arsanın ihalesi 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. Arsa Polat Tower ve Selenium Residence'ın karşısında yer alıyor. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.

1) Encümen Kayıt No             :  4065

2) Taşınmaza Dair Bilgiler:

a) İli                                        :  İstanbul

b) İlçesi                                ...