20 / 04 / 2024

istanbul beşiktaşta satılık gayrimenkul fiyatları

istanbul beşiktaşta satılık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihaleye çıkıyor.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beşiktaş'ta bu yıl 1.140 adet konut satıldı!

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi olan Beşiktaş'ta 2018 yılının ilk 7 ayında toplam 1.140 adet konut satıldı...

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Beşiktaş'ta 8 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli kargir ev!

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mahallesi'nde yer alan 299 metrekare yüzölçümlü bahçeli kargir ev 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Motto İstanbul Güneşli satılık ev fiyatları!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan oluşan Motto İstanbul Güneşli satılık ev fiyatları 298 bin 13 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire!

116 bin metrekare alanda yükselen 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin TL’den başlıyor.

istanbul beşiktaşta satılık gayrimenkul fiyatları Haberi

istanbul beşiktaşta satılık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 900 bin TL bedelle satılıyor. Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan taşınmaz Dostlar Sitesi, Lotus Evleri ve Kardelen Evleri'ne yakın noktadadır. Taşınmaz ulaşımı kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi konumda olması sebebi ile tercih edilen bir konumdadır.


T.C İstanbul 10. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Ortaköy Mahallesi 1593 ada, 56 parsel 11,564,60 metrekare miktarlı arsa vasıflı taşınmazın 155/16720 arsa paylı M blok 2. kat, 6 bağımsız bölüm nolu dire vasıflı taşınmazdır.


Kıymeti: 1.900.000.00 TL


1. Satış Günü: 16/09/2014 günü 15:00 ile 15:10 arası

2. Satış Günü: 16/10/2014 günü 15:00 ile 15:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün...