25 / 04 / 2024

istanbul beşilktaş arsa

istanbul beşilktaş arsa

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul, Beşiktaş ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde üzerinde ev ve kargir oda bulunan arsa 4 milyon TL'ye ihale edilecek.

İki ilde satılık 5 arsa!

Diyarbakır ve Afyonkarahisar'da yer alan beş adet arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! 10 taksitle imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

istanbul beşilktaş arsa Haberi

istanbul beşilktaş arsa

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2012/707 ESAS


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, Aydınlık Mevkii, 41 pafta, 1382 |eski:52) ada, 13 parsel sayılı 758.00m2 miktarlı kuyusu olan ev ve kargir oda arsa vasıflı taşınmazın tamamı.


Gürcü Kızı Caddesinden aynlan Aydınlık Sokak üzerinde yer alan ve tamamı 758.00m2 alana sahip taşınmaz üzerinde, 61 dış kapı numaralı Bodrum kat+zemin kat+1 normal kat+çatı kattan müteşekkil, B.A.K. tarzda, ayrık nizamda inşa edilmiş bina mevcut olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu binanın bodrum katı bahçeden müstakil girişi de bulunan hol, oda, salon, WC-Duş ile mutfak mahalleri, holden dahili merpen ile çıkılan, ayrıca zeminde bina ana giriş kapısının da yer aldığı zemin...