19 / 04 / 2024

istanbul beylikdüzü gayrimenkul dolandırıcılığı

istanbul beylikdüzü gayrimenkul dolandırıcılığı

İstanbul Beylikdüzü'nde 224 dairenin yer aldığı projeden kalan 42 dairenin kendisinden habersiz satıldığını söyleyen 400 kişiye satıldığını söyleyen iş insanı Metin Uçar, suç duyurusunda bulundu. 

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

İstanbul Beylikdüzü'nde 150 milyon TL'lik tapu dolandırıcılığı!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde para ödeyerek tapularını alan aileler evlerine giremiyor. Mağdur aileler bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı! 

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Norm İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te MSY Yapı imzasıyla hayata geçirilen Norm İstanbul projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte Norm İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi...

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

Şişli ve Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Şişli ve Beylikdüzü'ndeki 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Çuhadaroğlu Beylikdüzü'ndeki gayrimenkul değerlemesini yayınladı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 219 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu!

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu minimum 219 bin TL'den başlıyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

istanbul beylikdüzü gayrimenkul dolandırıcılığı Haberi

istanbul beylikdüzü gayrimenkul dolandırıcılığı

Beylikdüzü'nde 224 daire ve 15 dükkandan meydana gelen bir projeye imza atan müteahhit Metin Uçar büyük mağduriyet yaşadı. Sabah'tan Bulut Yamandağ'ın haberine göre; Metin Uçar'ın projesi için ortaklık kurduğu firması İranlılar'a Türkiye vatandaşlığı kazandırmak için 182 dairesi satılan projeden kalan 42 daireyi Metin Uçar'dan habersiz şekilde tam 400 farklı kişiye sattı. Ayrıca bu satışlarda söz konusu dairelerin metrekaresi inanılmaz rakamlar evrakta yer aldı. 0.01, 0.25, 0.50 ve 1 metrekare olarak çeşitli fiyatlar karşılığında yaklaşık 100 milyon liralık vurgun gerçekleştiren ortağının kendisini ve yüzlerce kişiyi mağdur ettiğini söyleyen Metin Uçar, "İmzam taklit edilmiş, kaşem kulanılmış. Ne ben kendi binama girebiliyorum, ne de gerçek daire sahipleri evlerine girebiliyorlar. Çok büyük bir çete ile karşı karşıyayız. Devletimize güveniyorum." diyerek yardım talebinde bulundu.