20 / 04 / 2024

İstanbul Bienali ne zaman

İstanbul Bienali ne zaman

1987 yılından bu yana, farklı kültürlerden sanatçılar ve izleyicilerin katılımıyla, görsel sanatlar alanında İstanbul’da bir buluşma noktası oluşturmayı amaçlayan İstanbul Bienali, 5 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim? Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor...

20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!

İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 20 soruda Güneşli Nurol Park projesi...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Bienali ne zaman Haberi

İstanbul Bienali ne zaman

1987 yılından bu yana, farklı kültürlerden sanatçılar ve izleyicilerin katılımıyla, görsel sanatlar alanında İstanbul’da bir buluşma noktası oluşturmayı amaçlayan İstanbul Bienali, 5 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl TUZLU SU: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori başlığıyla düzenlenen 14. İstanbul Bienali’nin altın destekçisi Tahincioğlu oldu.


Türkiye’deki en büyük çağdaş sanat platformu ve dünyanın en önemli 3 çağdaş sanat etkinliğinden biri olan İstanbul Bienali, bu yıl 5 Eylül’de kapılarını Türkiye ve dünyadan sanatseverlere açıyor.


Vizyonu ve misyonu çerçevesinde sanata ve sanatçıya verdiği destekle pek çok proje içerisinde yer alan Tahincioğlu, bu yıl 14. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapacak olan Büyükada bölümünün altın destekçisi olarak daha çok kişiye ulaşması ve daha etkin bir şekilde tanıtılmasına katkıda...