25 / 04 / 2024

İstanbul çorap Sanayi

İstanbul çorap Sanayi

Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi'nin 39 bin metrekare büyüklüğündeki eski fabrikasının yerine alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşacak yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

METKAP Sanayi Sitesi'nde metrekaresi 50 bin TL'ye dükkan!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafındna inşa edilen Ticarethane Metkap'ta satışlar başladı. İşte Ticarethane Metkap projesine ilişkin tüm merak edilenler...

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Namık Stanislav Rudich ve Ilya Smirnov ortaklığında kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli  ile Nadya Keraouı ve Sultan Belal tarafından kuruldu.

İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'ı deprem bölgesinde!

TÜSİAD, TÜRKONFED ve SEDEFED'in iş birliğinde hazırlanan rapor, İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'nın deprem bölgesinde bulunduğunu, ekonomik zararın 25 ila 300 milyar doları ulaşabileceğini ortaya koydu.

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Koçak tarafından kuruldu.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 8 milyon 250  bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 8 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Asena Ceylan tarafından kuruldu.

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özkurt tarafından kuruldu... 

İstanbul çorap Sanayi Haberi

İstanbul çorap Sanayi


İstinye bölgesinde bugüne kadar konut ağırlıklı birçok projeye imza atan Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi'nin 39 bin metrekare büyüklüğündeki eski fabrikasının yerine alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşacak yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.


Bay İnşaat, ağırlıklı olarak İstanbul'un İstinye bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan bir inşaat şirketi. 10 yıllık bir geçmişe sahip Bay İnşaat, bu bölgede bugüne kadar 10 adet viladan oluşan Tarabya Beyza Konakları, 38 adet ikiz villadan oluşan Bay İstinye Konakları, 90 daireden oluşan Hillpark projesi ve 4 bin metrekare arsa üzerine kurulu İstinye İş Merkezi adındaki birçok projeye imza attı.


Bay İnşaat