28 / 03 / 2024

istanbul daire fiyatları

istanbul daire fiyatları

İstanbul’un en kalabalık ve yoğun beş ilçesi olan Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Ümraniye ve Pendik’te satılık ve kiralık konutların metrekare fiyatlarında artış görülüyor.

İstanbul’da konut fiyatları 5 yılda yüzde 144 arttı!

Dolar kurundaki hızlı artış, hükümeti ve aşırı borçlu özel sektörü kaygılandırıyor. Sonuçta kur artışı kalıcı hale dönerse ekonomiye ve aşırı döviz borçlusu olanlara ciddi bir fatura çıkaracak.

İstanbul'da icradan 6.3 milyon TL'ye satılık 3 daire!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Kadıköy, Ümraniye ve Çekmeköy İlçeleri'nde bulunan 3 daireyi ihaleye çıkardı. Satışa sunulan daireler arasında Soyak Ümraniye Sitesi ve Çekmeköy Kasaba Evleri'nden dairelerde bulunuyor. İhalesi 4 Ekim'de yapılacak evlerin bedeli 6 milyon 320 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor!

Sultanbeyli’den Kadıköy’e, Şişli’den Avcılar’a kadar İstanbul’un merkezleri ya da en uzak noktalarında bile daire fiyatları 300-400 bin liradan başlıyor. Daire fiyatlarını asıl yükselten etken arsa fiyatları. İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor.

Beşiktaş'ta icradan 3 milyon TL'ye satılık 10 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan 10 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm İstanbul'da emlak fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

İstanbul'da çarpık kentleşmenin önüne geçmek için hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi emlak fiyatlarını fırlattı. Kentsel dönüşümün emlak fiyatlarındaki en yüksek etkisi Beyoğlu ilçesinde gözlendi.

İstanbul'un konut fiyatlarında en pahalı semtleri!

İstanbul Markalı Konut Araştırma verilerine göre Anadolu Yakası'nda en yüksek konut fiyatları Bağdat Caddesi ile Ataşehir'de. Avrupa Yakası'nda İse Fulya, Şişli, Büyükdere ve Bomonti'de...

Konut kiraları yüzde 30 yükseldi!

Kentsel dönüşümle birlikte oturduğu evden olan binlerce aileye aşırı yüksek fiyatlardan ötürü konut alma hayalini erteleyenler ve Suriyeli göçmenler de eklenince olan kira fiyatlarına oldu.

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Misal İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi imzasıyla İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Peki Misal İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Proje 2 bin 683 daireden oluşuyor.

Kağıthane Kordon İstanbul daire fiyatları!

Kağıthane Kordon İstanbul daire fiyatları 547 bin TL'den başlıyor. Proje ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor...

Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Toplam 600 daire ve 35 adet ticari üniteden meydana gelen Aydos Land  İstanbul projesi Ms Mega İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.  Peki Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ön talep sürecinde olan projede toplam 436 daireye yer veriliyor...

3.İstanbul daire fiyatları ne kadar?

3.İstanbul daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 3. İstanbul'da 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 2017 listesi!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükseliyor. Projede güncel daire fiyatları 786 bin 900 TL'den başlıyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul daire fiyatları!

Nisan 2019 yılında teslim edilecek olan Ege Yapı Kordon İstanbul daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 559 daireden meydana geliyor.

Tema İstanbul daire fiyatları 2017!

Teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konut, AVM, ofis ve eğlence alanları yer alıyor. İşte Tema İstanbul daire fiyatları 2017...

istanbul daire fiyatları Haberi

istanbul daire fiyatları

Sahibinden.com’un sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre, 2013’ten bu yana İstanbul’un en kalabalık* beş ilçesi olan Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Ümraniye ve Pendik’te satılık ve kiralık konutların metrekare fiyatlarında artış görülüyor.


sahibindex Emlak Endeksi’ne göre son üç yılda İstanbul’un en kalabalık ilçesi Küçükçekmece’de satılık konutlarda metrekare fiyatları yüzde 27,4, kiralık konutlarda metrekare fiyatları ise yüzde 29,3 arttı. Küçükçekmece’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 143 TL, kiralıkların ise ortalama metrekare fiyatı 14 TL oldu.


Aynı zaman aralığında konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği, İstanbul’un en kalabalık ikinci ilçesi Bağcılar’da ise satılıklarda metrekare fiyatları yüzde 57,2, kiralıklarda ise yüzde 31,5 oranında yükseldi. Bağcılar’da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 2 bin 696 TL olurken kiralık konutlarda metrekare fiyatı 12 TL olarak gerçekleşti.


İstanbul’un nüfusa göre...