26 / 04 / 2024

istanbul depremi uyarıları

istanbul depremi uyarıları

Beklenen İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Samet Arslan,"İstanbul depremi 1 ay önce çok yakındı, bugün çok çok daha yakın. İstanbul ve Marmara bölgesine sesleniyorum; orası için beklenen şiddet biraz daha yüksek, İstanbul'da en az 7.2, 7.3'ün üzerinde" dedi.

İstanbul depremi için uyarılar bitmiyor: Geç kaldık!

Senaryolara göre İstanbul’da beklenen büyük depremde 194 bin bina ağır hasar görecek. Prof. Dr. Naci Görür, “Kurtarma ekipleri önce kendi başlarının çaresine bakacak. Elbette çevre illerden gelirler ancak İstanbul’da bu iş çok zor” diye konuştu.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı: 'Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı geldi. Naci Görür yaptığı açıklamada '"Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur" dedi.

Naci Görür'den tüyleri diken diken eden İstanbul depremi açıklaması: 'Avrupa yakası 9 şiddetinde....'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremi hakkında yeni uyarılarda bulundu. Görür, beklenen Marmara depreminin büyüklüğünün 7,2 ile 7,6 arasında olabileceğini belirtti. Ayrıca, depremin İstanbul'un Avrupa yakasında 9 şiddetinde hissedilebileceğini ifade etti.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Beklenen büyük İstanbul depremi fazla uzakta değil! Naci Görür yine uyardı: 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili uyarılarını yineledi. Görür, 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti ve "İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var. 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir" dedi. 

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Naci Görür, yaklaşık 2,5 milyonun risk altında olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları....

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Dikkat! Naci Görür’den 'İstanbul depremi' için bir uyarı daha! Riskli bölgeleri tek tek açıkladı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayında, olası İstanbul depremiyle ilgili yeni uyarılarda bulundu.

Beklenen İstanbul depremi 2045'ten önce olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan açıkladı! 

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayıntılar...

Japon deprem uzmanı Moriwaki, İstanbul için yine uyardı: Kuzey Anadolu Fay Hattı'nda büyük tehlike!

Japon deprem uzmanı Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu ve uyarılarını dile getirdi. İşte uzman isimin o açıklamaları...

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

istanbul depremi uyarıları Haberi

istanbul depremi uyarıları

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgeye giderek incelemelerde bulunan DEMAR Müdürü Prof. Dr. Samet Arslan, gerek İzmir'deki depremle ilgili gerekse beklenen İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Prof. Dr. Arslan, "İzmir'de gördüğümüz şey çok enteresan. Deprem bölgesine yakın yerlerde minik çatlaklar bile yokken, deprem dalgaları İzmir yarımadasını komple aşmış ve Bayraklı'ya ulaşmış. Bayraklı'da da özel bir yer seçmiş. 'Bu özel yer nedir' diye araştırdık. İzmir'de bu dalganın geçtiği yol boyunca hiç mi yetersiz bina yoktu, vardı. Belki bu binalardan biraz daha kötüleri bile vardır. 'Neden burayı seçti' diye baktığımızda zemin koşullarını gördük.

Orası bir deltanın üzerine kurulmuş, geçmiş dönemlerde büyük ihtimal oradan nehirler akıyordu. Yumuşak bir zemin, kilden oluşan karma bir yapı. Su seviyesi de çok...