29 / 03 / 2024

istanbul esenyurt konut fiyatları

istanbul esenyurt konut fiyatları

Esenyurt'ta hayata geçirilen ve 150 bin TL'nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla Esenyurt uygun daireler...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul’da Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 186 oranında arttı. En fazla satış da 3 bin 130 konutla Esenyurt’ta oldu.

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Özgür Karabat: İstanbul 'fast konut' zincirlerine mahkum edildi!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 18 inşaat firmasının 20 bini aşkın vatandaşı mağdur ettiğini öne süren CHP İstanbul Milletvekili Karabat, "İstanbul 'fast konut' zincirlerine mahkum olmuş durumda." dedi...

İstanbul'daki konut stoku 1,5 yılda biter!

Sektöre yönelik açıklamalarda bulunan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İstanbul genelinde öyle bahsedildiği gibi konut stoku fazlalığı yok, sadece Esenyurt, Kurtköy gibi bazı bölgelerde böyle bir fazlalıktan bahsedebiliriz" dedi...

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe Esenyurt!

İstanbul ilçeleri arasında en düşük konut metrekare fiyatına Esenyurt ilçesi sahip olurken, metrekare fiyatı başına 2 bin 204 TL değer biçildiği görüldü. Metrekare başına en yüksek ortalamanın ise 11 bin 409 lirayla Beşiktaş’a ait olduğu belirtildi.

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor!

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor. İstanbul'da en çok konutun satıldığı ilçe olma özelliğine sahip olan Esenyurt'ta 2018 yılının ilk 3 ayında 8 bin 138 adet konut satıldı...

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

istanbul esenyurt konut fiyatları Haberi

istanbul esenyurt konut fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'taki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar genel itibari ile İstanbul'un diğer ilçelerine göre oldukça uygun. Biz bu haberimizde sadece 150 bin TL'nin altındaki konut projelerini mercek altına aldık. Fiyatlar 36 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatlar uygun ama sunulan yaşam kalitesi oldukça yüksek. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken bu projelerde havuzundan, fitness center'ına, otoparkından güvenliğine, çocuk oyun alanlarından spor alanlarına kadar herşey var. İşte uygun fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan o konut projeleri.


Esenyurt uygun daireler...




Tuğba Residence'ta 36 bin TL

Tuğba Residence, Makrom Yapı tarafından inşa ediliyor. Fiyatların 36 bin TL'den başlangıç gösterdiği...