29 / 03 / 2024

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yıkılacak

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yıkılacak

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yeniden yapılacak ve inşaatı Ağustos ayında başlayacak...

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

SGK’dan müjde! Tüm tedavi masrafları ödeniyor!

SGK’dan önemli bir duyuru geldi. Bu hastalık ile baş ediyorsanız, tüm tedavi masraflarınız ödenecek. İşte detaylar!

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Vakıf GYO'nun Ömerli'deki arsası 7.3 milyon TL'ye satıldı!

Vakıf GYO, Çekmeköy Ömerli'de Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye İstanbul İli Beykoz ilçesi arsadaki Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye ait yüzde 32,8 oranındaki mülkiyet payının 7 milyon 873 bin 133 TL'ye satın alınmasına karar verildi.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Sahte doktora verdiği tapuları dava ile geri kazandı!

İstanbul'da Selçuk Güler isimli şahıs uyuşturucu bağımlısı oğlunu tedavi ettirmek için sahte psikoloğa 250 bin lira değerindeki arsalarının tapusunu verdi. Güler açtığı dava ile tapularını geri kazandı. 

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yıkılacak Haberi

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yıkılacak
Bahçelievler'de yer alan İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yıkılarak yeniden yapılacak. Yıkımının Ağustos ayında başlayacağı hastanenin inşaatının 3 yılda tamamlanması planlanıyor.  Hastanenin yatak kapasitesi 400 yatağa çıkacak ve odalar 2 kişilik...