26 / 04 / 2024

istanbul gayrimenkul fiyatları

istanbul gayrimenkul fiyatları

Yapılan bir araştırmaya göre 1 milyon dolar ile Monaco'da sadece 16 metrekarelik bir mülk alanı alınabilirken, İstanbul’da 109 metrekarelik bir mülk alımı yapılabiliyor.

İstanbul'da gayrimenkul 10 yılda avro ve borsadan çok kazandırdı!

Son 10 yılda fiyatı İstanbul'da gayrimenkul fiyatları yüzde 174 arttı. İstanbul gayrimenkul yatırımcısına avro ve borsadan daha çok kazandırdı. 

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları en çok artan 10 ilçe!

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları önemli oranda artıyor. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı 3 bin 700 TL’lere ulaştı. İşte, İstanbul'da gayrimenkul fiyatları en çok artan 10 ilçe...

İstanbul'un gelişen bölgelerinde gayrimenkul fiyatları düşmüyor!

İstanbul’da sağlıklı yapılaşmanın ve kentsel dönüşümün gerçekleştiği, alt yapı yatırımlarının öne çıktığı metropollerde gayrimenkul fiyatlarında 2016 yılının son çeyreğinde yüzde 15’lik bir artış görüldü. Bu yükselişin 2017 yılında sürmesi bekleniyor.

İstanbul'a gayrimenkul yatırımı yapan kaybetmez!

Mazaya Qatar Üst Yöneticisi (CEO) Hamad el-Hedfa: "İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde. İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var" dedi.

İstanbul'da konut yatırımı dolardan daha değerli!

"İstanbul’da konut yatırımı enflasyona göre de, dolara göre de, altına göre de finansal araçlardan çok daha fazla kazandırmış. Bu nedenle İstanbul’un taşı toprağı altından da dolardan da daha değerli."

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Konut projelerinde fiyatlar son üç yılda neden arttı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme büyükşehirleri mercek altına aldı. Son 3 yılda hangi bölgede konut projeleri ortalama ne kadar prim sağladı, fiyatlar neden arttı? Önümüzdeki Uç yıla ilişkin beklentiler neler? İşte cazibe merkezlerinin dünü, bugünü, yarını.

İstanbul'da 2.9 milyon TL'ye satılık ve kiralık gayrimenkuller!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Sancaktepe ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 4 adet taşınmazı satış ve kiralamasının yapılacağına dair ihaleye çıkardı.

Pendik'te icradan 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Pendik Dolayoba Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkulun ihalesi 15 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kentsel dönüşüm projeleri emlak fiyatlarını arttırdı!

İstanbul’da çarpık kentleşmenin önüne geçmek için hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi emlak fiyatlarını fırlattı. Kentsel dönüşümün emlak fiyatlarındaki en yüksek etkisi Beyoğlu ilçesinde gözlendi.

İstanbul gayrimenkul fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları, dünyanın en ünlü şehirleri ile yarışır duruma geldi...

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? İşte tüm detaylar!

Gayrimenkul fiyatları, fahiş oranda arttı. Tüketicinin kiralık veya satılık konut sahip olması artık hayal oldu! Peki, fiyatlar neden yükseliyor? fiyatlarda geri dönüş bekleniyor mu? İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

İnşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Almanya'daki gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmiyor!

Alman Merkez Bankası Bundesbank, Şubat ayı değerlendirmesinde tekrar gayrimenkul sektöründeki fiyat yükselişine ilgi çekti. 2020 senesinde yaşandığı gibi 2021 senesinde de emlak fiyatlarında değerinin üstünde bir yükseliş gerçekleştiği gözlemlendi.

Gayrimenkul fiyatları 2022'de artacak mı?

Gayrimenkul sektörü, pandemi kapanmalar ve konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla beraber 2021 yılına yavaş giriş yapmıştı. Peki sektörü bu sene neler bekliyor? 2022'de gayrimenkul fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

istanbul gayrimenkul fiyatları Haberi

istanbul gayrimenkul fiyatları

Lüks bir mülk alacak kadar parası olan kişiler için, akıllara gelen ilk soru mülkün nereden alınacağı sorusu. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, bu anlamda lokasyon da her şeydir. Fakat lokasyona göre alınabilecek mülk alanının genişliği de değişiyor. Merkezi Londra’da olan satılık ve kiralık uluslar arası mülkleri bulan Knight Frank, dünyanın belirli şehirlerinde 1 milyon doları ile ne kadar büyük bir mülk alabilineceğini araştırdı.

Yapılan araştırmada Monaco'ya taşınmak isteyen kişilerin muhtemelen isteklerinden taviz vermek durumunda kalacağı ortaya konuldu. Çünkü 1 milyon dolar ile Monaco'da sadece 16 metrekarelik bir mülk alınabiliyor.

Diğer bir yandan listede 1 milyon dolar ile Dubai'den 143 metrekarelik, Cape Town'dan 177 metrekarelik, Sao Paulo'dan 200 metrekarelik geniş mülk alanı satın alınabileceği bildiriliyor. Listede Türkiye’den sadece İstanbul kenti...