19 / 04 / 2024

istanbul gayrimenkul yatırımı

istanbul gayrimenkul yatırımı

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Gayrimenkulde Ürdün, konutta İran ilk sırada!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını inceledi. Buna göre; tüm gayrimenkul cinsinden yatırımlara bakıldığında Ürdün’ün Türkiye’yi tercih eden ülkeler arasında ilk sırada olduğu belirtildi...

İstanbul'da gayrimenkul 10 yılda avro ve borsadan çok kazandırdı!

Son 10 yılda fiyatı İstanbul'da gayrimenkul fiyatları yüzde 174 arttı. İstanbul gayrimenkul yatırımcısına avro ve borsadan daha çok kazandırdı. 

Gayrimenkulde yatırımın tam zamanı!

Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarının gayrimenkul yatırımı için tam doğru zaman olduğunu vurguladı. Su, "İstanbul'da değersiz hiçbir bölge kalmadı, o yüzden birikimi olan herkes gayrimenkul alabilir'' dedi.

İstanbul'un hangi yakasında evler daha çok kazandırır?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, ''İstanbul'un hangi yakasında gayrimenkul yatırımı kazandırır?'' okuyucusunun sorduğu soruyu yanıtladı. İşte o haber...

İstanbul yatırımda Avrupa'da ilk 10'da!

PwC ve Urban Land Institute işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014' raporunun sonuçlarına göre, geçen yılın gözde şehirlerinden biri olan İstanbul, yatırım için en iyi 10 şehir arasındaki yerini koruyor...

İstanbul'daki dev projeler gayrimenkullere prim sağladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. köprü, Kanal İstanbul gibi dev projeler, vatandaşlar yaradı. İstanbul'un hemen her bölgesi prim yaptı...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

istanbul gayrimenkul yatırımı Haberi

istanbul gayrimenkul yatırımı

Bugüne kadar 3 milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanına ulaşan ve Türkiye’nin en çok konut projesi üreten 2. firması ödülünü alan Dağ Mühendislik, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Mimar Osman Dağ, inşaat sektöründe yaşanan gelişmelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“MEGA KENT İSTANBUL ÇİNLİ VE RUS YATIRIMCILARIN DİKKATİNİ ÇEKİYOR”

İhracatını her sene artıran ülkemizin ticari merkez üssü mega kent İstanbul, yerli ve yabancı yatırımcıların odak noktası olmaya devam ediyor. Mega kent İstanbul’un beyaz yakalılar ile yöneticiler için çekim merkezi olduğu kadar aynı zamanda iş ve yaşam üssü olduğunu kaydeden Osman Dağ, mega kent İstanbul’a yapılan gayrimenkul yatırımlarının yatırımcılara karlı dönüşler getireceğini dile getirdi. Osman Dağ sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İstanbul, yeni İpek Yolu’nun Asya - Avrupa bağlantısında en...