26 / 04 / 2024

istanbul gayrimenkulleri

istanbul gayrimenkulleri

Gayrimenkul yatırımında 2 yıldır Avrupa'nın en çekici kenti olan İstanbul koltuğunu Moskova'ya kaptırdı. İstanbul, risk açısından da tehlikeli bölgeye doğru geriledi..

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Emlak Konut Balıkesir gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Bulvar İstanbul değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar İstanbul gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Osmangazi gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Osmangazi gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Yenimahalle gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çankaya Yenimahalle gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Deniz GYO Darıyeribakacak gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Darıyeribakacak gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Deniz GYO Eryaman gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eryaman gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

istanbul gayrimenkulleri Haberi

istanbul gayrimenkulleri

Urban Land Institue (ULI) ve PricewaterhouseCoopers (PwC) tarafından hazırlanan 2008 Avrupa Emlak Raporu'nun (Emerging Trends in Real Estate Europe 2008) sonuçları açıklandı. 2 yıldır gayrimenkul piyasaları arasında en çok fırsat sunan kent seçilen İstanbul, bu yıl liderliğini Moskova'ya kaptırdı. 27 kenti kapsayan ve 500'ün üzerinde Avrupalı gayrimenkul uzmanı ve yatırımcısının katılımı ile gerçekleştirilen araştırmada, Rusya'nın başkenti Moskova, yatırım potansiyeli listesinde 6.75 gelişim potansiyeli listesinde de 7.22 puan alarak birinci oldu. İstanbul'un puanları ise 6.74 ve 6.18'de kaldı.

'Etkileşim çok fazla'
Araştırmada İstanbul ve Moskova'nın yatırımda 'hedef pazarlar' haline geldiği belirtilirken, risk faktörüne de dikkat çekildi. "Bu iki kent üst sıralarda yer almasına rağmen riskte dip noktalardalar" yorumuna yer verilen araştırmada, İstanbul'un 2007'ye göre riskini...