28 / 03 / 2024

İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları 

İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ekranındaki Analiz menüsüne 2018 yılı verileri hizmete açıldı.

Kanal İstanbul'un 3 etaplık ana imar planları da iptal edildi! 

Kanal İstanbul'un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir’in, 3 etap halinde hazırlanan ana imar planları da mahkeme tarafından iptal edildi. İşte mahkemenin sunduğu gerekçeler...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Konut sektörü, yabancılara verilen vatandaşlıkla ekonominin ana mekanizması haline getirilecek!

Yabancılara vatandaşlık verilmesi ile ilgili düzenlemeleri değerlendiren Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 47. Dönem Başkanı Esin Köymen, konutu, ekonominin ana mekanizması haline getirip, vatandaşlık satmanın aracı olarak kullanıldığını belirtti.

İstanbul Barajlarında Endişe Verici Düşüş: Su Seviyeleri Felaket Derecesinde Azaldı!

İstanbul'da yaşanan aşırı sıcaklar, barajlardaki su seviyelerinde ciddi düşüşlere yol açtı. Bugün yapılan ölçümlerde, İstanbul'un ana su kaynaklarından olan barajların doluluk oranı alarm verici bir seviye olan yüzde 39.84 olarak tespit edildi.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

İstanbul'da ofis kira değeri yüzde 0.43 azaldı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.43 azaldı. 

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,33 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları  Haberi

İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ekranındaki Analiz menüsüne 2018 yılı verileri kullanıma açıldı.

Konuya ilişkin bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ adresindeki Analiz menüsünden geçmiş yıllara ilişkin satış kayıtlarını takip edebiliyoruz. Bu sistem ile İl ve İlçe bazında, ana taşınmaz satış sayıları, alım-satım yoğunluğu, bağımsız bölüm satışları ve ipotekli ana taşınmaz ve bağımsız bölüm satışlarını görüntüleyebiliyoruz. 2018 yılı verileri de bu hafta sisteme ilave edildi. Sistem ile yoğunluk ve küme haritaları profesyonel emlak danışmanlarının hizmetinde" şeklinde konuştu. 


İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları Küme Haritası

Özelmacıklı, analiz menüsü ile birçok karar verme işleminin kolaylaştığını söyledi. Özelmacıklı, sözlerine şöyle devam etti; "Sistem ile alım – satım yoğunluklarını takip edebiliyoruz. Hatta parsel bazında incelemeler yapabilmek de...