18 / 04 / 2024

İstanbul Grup adres

İstanbul Grup adres

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ritim İstanbul Maltepe adres!

Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje, Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları 458 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri adres!

Daire fiyatlarının 387 bin 500 TL'den başladığı Tekfen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla inşa ediliyor. Tekfen Hep İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri kapsamında proje, Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Evora İstanbul Tuzla adres!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 4 bin 979 daire yer alıyor.

İstanbul Grup adres Haberi

İstanbul Grup adres

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt...