25 / 04 / 2024

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları

Konfeksiyon atölyelerini bırakarak inşaata yönelen sanayici hazır giyime dönüyor. Büyüyen pazar iş adamlarının cesaretini de artırıyor. 

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonuna konuk oldu ve Kemal Öztürk'ün sorularına cevap verdi. Olası İstanbul Depremi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan, depremde tahliye için planlarının hazır olduğunu söyledi. 

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Hazır giyimde sabit fiyat geliyor! Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor... 

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü enflasyon, kur baskısı ve maliyetlerin neden olduğu olumsuzluklarla mücadele ediyor. Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor! Hazır giyimde sabit fiyat geliyor...

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

Hazır giyimde karanlık tablo: müşteriler bir bir kaçıyor

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye’de ayakta kalmanın zorlaşması, hazır giyim sektörünün kazanımlarını kaybetmesine yol açtı. Sektör temsilcileri özellikle de yüksek adetli basit ürünlerde büyük alıcıların tedarikte yeniden Doğu Asya’ya yöneldiğine dikkat çekti.

Hazır giyim ve konfeksiyondan 14,2 milyar dolarlık rekor ihracat

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, senenin sekiz ayında 14 milyar 248 milyon dolarlık ihracat ile tüm zamanların en yüksek ocak-ağustos ihracatını gerçekleştirdi.

Hazır giyimin köklü markası Dilvin’den kaçırılmayacak fırsat! Yüzde 50’ye varan indirimlerle 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Hazır giyim alanında 'moda' anlayışını yaratarak kendi markasıyla yurt içi ve yurt dışı pazarlarında tecrübesini artıran Dilvin, online satış mağazasında bir çok üründe yüzde 50’nin üzerinde indirime gitti. İşte kaçırılmayacak fırsatlar

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Haberi

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları

Sözcü Gazetesi'nden Sayime Başçı'nın haberine göre; Son 15 yıldır, gayri menkul sektöründeki yüksek kâr ve yükselişle birlikte, kolay para kazanma yolu olarak inşaata giren sanayiciler, yemden hazır giyim sektörüne dönmeye hazırlanıyor. Üretim açısmdan son yıllarda kan kaybetmesine rağmen yüzde 10 civarında seyreden kâr oranları iş dünyasını yemden cezbederken, önümüzdeki aylarda açıklanması beklenen tekstil ve hazır giyim sektörüne özel teşviklerle ihracat ve iç pazar büyüklüğü yaklaşık 52 müyar dolara ulaşan hazır giyim pazarının ikiye katlanması hedefleniyor. 


Geçen yıl 17 milyar dolarlık ihracata imza atan ve Mustafa Gültepe başkanlığında yeni bir strateji ile yeni bir döneme hazırlanan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), ‘Dört Dörtlük Plan’ stratejisi ile sektörü iki kat, ihracatı ise 16 milyar dolarlık artışla büyütmeyi hedefliyor....