28 / 03 / 2024

İstanbul HKS İnşaat nerede

İstanbul HKS İnşaat nerede

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kaya ve Seher Kurtuldu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Cüneyt Akman tarafından kuruldu.

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir'de Abduljabbar A.M Al-Mansob tarafından kuruldu.

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

İstanbul HKS İnşaat nerede Haberi

İstanbul HKS İnşaat nerede

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kaya ve Seher Kurtuldu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu. 


İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya...