24 / 04 / 2024

istanbul kamu binası onarım

istanbul kamu binası onarım

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

İstanbul'daki kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son 15 yılda İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi ile İstanbul genelinde çok sayıda kamu binasının depreme karşı dayanıklı hale getirildiğini dile getirdi. 

Milli Piyango'dan İstanbul'da 10.6 milyon TL'ye satılık 13 kamu konutu!

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Bakırköy ve Fatih'te bulunan 13 adet kamu konutunu 10 milyon 645 bin TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul'da 120 adet kamu konutu ihale ile satılacak!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 4 ilçede bulunan 120 adet kamu konutunu satışa çıkardı. İhale 16 - 29 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul çevresindeki kamu arazilerinin dağılımı!

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet yapısı konuşulmaya devam ediyor. İşte Kanal ve çevresindeki 36 milyon metrekarelik kamu arazisinin kurum ve parsel dağılımı...

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazır!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Elgin: "Bugüne kadar 978 bina güçlendirilirken, 310 bina yeniden inşa edildi. Toplamda bin 288 kamu binası depreme karşı hazır hale getirilmiş oldu" dedi.

Kanal İstanbul için kamu kurumları arasında işbirliği yapılacak!

2017 yılında büyük ölçekli, birden fazla kurum ve sektörü etkileyen büyük altyapı projelerinde kamu kurumları arasında işbirliğinin sağlanması için önlem alınacak.

İstanbul'da bin 218 kamu binası depreme hazır!

İstanbul Valiliği tarafından yürütülen İSMEP kapsamında, İstanbul'da 10 yılda toplam bin 218 kamu binası depreme hazır hale getirildi. İstanbul Valiliği'nden alınan bilgiye göre 1998'de yürürlüğe giren yönetmelikten sonra inşa edilen okul, yurt, hastane gibi kamu binaları yıkılıp yeniden yapılıyor.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

İstanbul'da bin 285 kamu binası depreme dayanıklı hale getirildi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında "Bin 258 kamu binası yenilenerek ya da güçlendirilerek depreme dayanıklı hale getirildi." dedi.

istanbul kamu binası onarım Haberi

istanbul kamu binası onarım

İHALEYE DAVET (İD)


Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden (İPKB):


İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

Kredi No: LD 1833 (2014)

“KAMU BİNALARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB5-GUCL-ONAR-01)

1 - Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası’ndan (WB), Avrupa Yatırım Bankası’ndan (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB)’ndan ve İslam Kalkınma Bankası (IDB)’ndan İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının Güçlendirilmesinde veya Yeniden Yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2 - Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki kamu binalarının anahtar teslimi götürü bedel güçlendirme/onarım işleri için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Bidding – NCB) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi...