26 / 04 / 2024

istanbul karaköy daire fiyatları

istanbul karaköy daire fiyatları

Yıllardır gündemde olan Galataport'un ihalesini yaşanan hukuki gelişmelerin ardından 2013 yılında Doğuş Holding 702 milyon dolarla kazandı. Proje henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen emlak fiyatlarım şimdiden yükseltti

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Evlerinde 84,39 metrekare alana sahip 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları başladı.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ'de 84,39 metrekare daire alanına sahip 1 adet konut satılıyor. Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Karaköy'de sahil kesimindeki kaçak iş yerleri yıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Karaköy Perşembe Pazarı sahil kesimindeki kaçak iş yerlerini yıktı. Çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği yıkım çalışmasında, güvenlik önlemleri alındı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor. Projede 112,21 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon daire açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy'de yer alan Concord İstanbul Evleri'nin 1. etap teslimleri Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 1.175 adet konuta yer veriliyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy daire fiyatları...

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Brooklyn Park Kadıköy daire fiyatları!

Fikirtepe Brooklyn Park konut projesi toplamda 731 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projenin satış süreci devam ediyor. İşte Brooklyn Park Kadıköy daire fiyatları...

istanbul karaköy daire fiyatları Haberi

istanbul karaköy daire fiyatları

Yıllardır gündemde olan Galataport'un ihalesini yaşanan hukuki gelişmelerin ardından 2013 yılında Doğuş Holding 702 milyon dolarla kazandı. Proje henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen emlak fiyatlarım şimdiden yükseltti. EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Raporlama ve Araştırma Yöneticisi Gökçen Taşkın, sekiz yıl içerisinde yaşanan iki ihale somasında bölgedeki emlak fiyatlarının tavan yaptığına dikkat çekti. 3 bin lira olan metrekare değerinin bugün 9 bin liraya yükseldiğini söyleyen Taşlan, 100 metrekare oturum alam olan 5 katlı bir binanın ortalama satış değerinin 2 ila 2.5 milyon dolara yükseldiğini belirtti. 


Söz konusu rakamların sekiz yıl önce hayal bile edilemeyeceğini ifade eden Taşkın, bölgede kâr marjının yüksek olduğunu, 40 50 m2'lik bir dükkanın devir ücretinin bile 100-150 bin lira civarında olduğunu vurguladı. Taşlan, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan...