20 / 04 / 2024

İstanbul Karbon Zirvesi ne zaman

İstanbul Karbon Zirvesi ne zaman

İstanbul Karbon Zirvesi başladı. Orman ve Su İşler Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, ülke olarak iklim değişikliği ile mücadelede üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

AKÇANSA'dan gelecek nesiller için önemli adım!

İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ nde yarın başlayacak İstanbul Karbon Zirvesi’ nin sponsorlarından biri olan AKÇANSA, gelecek nesilleri de düşünerek çevre dostu adımlar atıyor...

Denizli Çimento İstanbul Karbon Zirvesi'nin ana sponsoru oldu!

“İstanbul Karbon Zirvesi”nin ana sponsoru olan Denizli Çimento, üretim süreçlerinde geliştirdiği stratejilerle uzun vadede gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen şirketler arasında yer alıyor...

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

farklı ülkelerden 500'den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

İstanbul Karbon Zirvesi ne zaman Haberi

İstanbul Karbon Zirvesi ne zaman

Orman ve Su İşler Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, ülke olarak iklim değişikliği ile mücadelede üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, "1990 yılında yaklaşık 45 milyon ton karbon tutan ormanlarımız 2012 yılında 61 milyon ton karbondioksit eşdeğeri tuttu ve iklimle mücadelede etkin rol oynadı" dedi.


İstanbul Karbon Zirvesi, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde başladı.  


Zirve Başkanı Doç. Dr. Etem Karakaya, 3 gün sürecek zirvenin araştırmacılar, karar vericiler ve yatırımcılar için önemli bir fırsat olacağını belirterek, “İki önemli kıtayı birleştiren İstanbul’da gerçekleştirilen ve bu yıl ilki düzenlenen zirvenin her sene tekrarlanması planlanıyor. İnanıyorum ki karbon yönetimiyle  ilgili önemli adımların atılacağı bu zirve, her yıl daha da güçlenerek sektöre katkı sağlayacak” dedi.


İstanbul Karbon Zirvesi Gençlik Komisyonu kurulduğunu belirten Karakaya, iklim...