25 / 04 / 2024

İstanbul Lale Festivali ne zaman

İstanbul Lale Festivali ne zaman

6 Nisan Pazar günü Emirgan Korusu'nda açılışı yapılacak olan 9. İstanbul Lale Festivali kapsamında, bu yıl da İstanbul ve İstanbullular lalesiyle yeniden buluşacak. Laleler, yine sokakları, parkları, bahçelerive meydanları renklendirecek.

İstanbul'a 20 milyon lale dikildi!

İstanbul'da lale devri yeniden başladı. Silivri'den Tuzla'ya 5 milyon lira harcama yapılarak, 211 farklı türde 20 milyon lale dikildi. Dikimler 2005 yılında başladığında 150 bin lira maliyetle 600 bin laleyle başlamıştı...

İstanbul Lale Festivali başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası İstanbul Lale Festivali başladı ve festival 30 Nisan 2014 'e kadar sürecek. Silivri'den Tuzla'ya 5 milyon lira harcama yapılarak, 211 farklı türde 20 milyon lale dikildi.

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

Tatile çıkacaklara müjde! Masraflar yarıya iniyor! Hem karavan hem ticari Citroen Jumper! 16 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Citroen Jumper’ın karavan versiyonu, İstanbul Karavan Festivali’nde sergilendi ve karavan düşkünleri tarafından büyük beğeni topladı. Peki, Citroen Jumper fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Kent parkları gayrimenkule değer katıyor!

Kent parkları, halkı bir araya getiren kamusal alanlar olmalarının yanı sıra turizme ve çevredeki gayrimenkul piyasasına olumlu etki yapıyor. Türkiye'de özellikle İstanbul'da Lale Festivali gibi etkinliklerle parkların gün geçtikçe önemi artıyor.

İstanbul'da lale zamanı başlıyor!

'İstanbul Lalesiyle Buluşuyor!' temasıyla 2005 yılında başlayan İstanbul Lale Festivali'nin bu yıl onuncusu düzenleniyor. Emirgan Korusu’na 192 farklı türde 2milyon 800 bin lale dikildi.

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı!

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı. İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi.

İstanbul Lale Festivali ne zaman Haberi

İstanbul Lale Festivali ne zaman



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası İstanbul Lale Festivali    1-30 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.


6 Nisan Pazar günü Emirgan Korusu'nda açılışı yapılacak olan 9. İstanbul Lale Festivali kapsamında, bu yıl da İstanbul ve İstanbullular lalesiyle yeniden buluşacak. Laleler, yine sokaklarımızı, parklarımızı, bahçelerimizi ve meydanlarımızı renklendirecek.


Ayrıca;  Emirgan Korusu, Taksim Meydanı, Hip Korusu, Göztepe Gül Bahçesi, Büyük Çamlıca Korusu, Sultanahmet Meydanı ve Gülhane Parkı festival süresince çeşitli etkinliklere sahne olacak. Ebrudan, heykele lale temalı pek çok ürünün satışının yanı sıra resim ve fotoğraf sergisi ile müzik dinletileri gerçekleştirilecek. Ebru sanatçıları yapacakları canlı performans gösterileriyle sanatseverlerle buluşurken, En Güzel Lale Yarışması’nda en güzel lale fotoğrafını çeken kişiler ödüllendirilecek. Lale Festivali etkinlikleri kapsamında canlı lale satışı da yapılacak.

Bu yıl da Silivri’den Tuzla’ya...