28 / 03 / 2024

İstanbul Maltepe satılık arsa

İstanbul Maltepe satılık arsa

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde yer alan 6.200 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından 25 Mart 2015 günü saat 14:10 ile 14:20 arasında ihale ediliyor.

İstanbul Şişli ve Maltepe'de satılık gayrimenkul: 3 milyon 485 bin TL!

İstanbul'un Şişli ve Maltepe İlçelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul İstanbul 3. İflaz Dairesi tarafından 5 Ocak 2015 günü saat 10:30 ile 10:45 arası ihale ediliyor.

Sur Yapı Maltepe satılık daire!

300 konut ve 5 ticari birimden oluşan Sur Yapı Maltepe projesinde daire satışları başladı. İşte, Sur Yapı Maltepe satılık daire seçenekleri...

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları!

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları 452 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de lansman fiyatları için son gün 29 Şubat...

Sahilada Adatepe Maltepe satılık!

Sahilada Adatepe Maltepe satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 bloktan oluşuyor.

Sahilada Evleri Maltepe satılık daire!

Sahilada Evleri Maltepe satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Sahilada Maltepe projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Adatepe Sahilada Maltepe satılık!

Adatepe Sahilada Maltepe satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirtilen proje 2 bloktan oluşuyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık!

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Sahile 10 dakika yakınlıkta olan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dap Adam Kule Evleri Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Evleri Maltepe satılık dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Dap Yapı projesi Adam Kule Evleri Maltepe'de teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Maltepe Ritim İstanbul'da satılık daire fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Maltepe Ritim İstanbul'da satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent satılık ev!

61 adet bloktan meydana gelen proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Tema İstanbul Atakent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

İstanbul Maltepe satılık arsa Haberi

İstanbul Maltepe satılık arsa

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde yer alan 6.200 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından  3 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz İstanbul İli Maltepe İlçesi Büyükbakkalköy Mahallesi Yakacık Yolu 342 Parsel'de bulunan bahçeli kargir depo ve idare binası.


Satış şartları:

1-İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki besinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen...