25 / 04 / 2024

istanbul maratonu kapalı yollar

istanbul maratonu kapalı yollar

Vodafone'un sponsorluğunda gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu bu yıl 35. kez düzenleniyor. İstanbul'da yarın yapılacak maraton öncesi, erkeklerde şimdiye kadar düzenlenen 34 yarıştan 11'ini Türk, 23'ünü ise yabancı atletler kazandı.

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

Yılbaşında İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapalı yollar!

İstanbul’da yılbaşından dolayı kapalı olacak yollar merakla araştırılmaktadır. İşte Yılbaşında İstanbul’da kapalı yollar!

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kapalıçarşı İstanbul'un en değerli yeri!

Kapalıçarşı’nın kalbi Kalpakçılar Caddesi, metrekare başına aylık 2 bin dolardan başlayıp 3 bin 500 dolara kadar varan kira bedeli ile İstanbul’un, en değerli yeri oldu.

Kapalıçarşı kira bedeliyle İstanbul'un en pahalı noktası oldu!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı 'Kapalıçarşı', metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

36. İstanbul Maratonu gerçekleşti!

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu yine renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapalı olan yollar!

36'ıncısı gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi...

İstanbul'da yarın yollar kapalı!

36. Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre kapalı yollar şöyle...

istanbul maratonu kapalı yollar Haberi

istanbul maratonu kapalı yollar

İlk kez 1979 yılında koşulan ve Hasan Saylan'ın kazandığı maratonda, erkeklerde birincilikler ilk 4 yıl Türk atletler arasında paylaşıldı. Erkeklerde son yıllarda yabancı atletlerin üstünlüğü göze çarpıyor. Düzenlenen son 20 maratonda da ilk sırayı yabancı sporcular aldı.


Türk atletlerin dışında erkeklerde maratonda şimdiye kadar 11 Kenyalı, 7 Etiyopyalı, 2 İngiliz, birer kez de Danimarkalı, Zimbabweli ve Litvanyalı atletler birinci geldi.


Geçen yılki maratonda birincilikleri erkeklerde Kenyalı Stephan Chebogut 2.11.05, kadınlarda ise Etiyopyalı Koren Jelela Yal 2.28.06'lık dereceleriyle kazandı.


 En iyi ve en kötü dereceler


Eski adıyla Kıtalararası Avrasya Maratonu, bu yılki ismiyle Vodafone İstanbul Maratonu'nda şimdiye kadar erkeklerde en iyi dereceyi, Kenyalı Vincent Kiplagat elde etti.


Kiplagat, 2010 yılında 2.10.42'lik derecesiyle, vatandaşı David Cheruiyot'un 2007 yılında elde ettiği 2.10.56'lık derecesini geride bırakarak, parkur rekorunu...