19 / 04 / 2024

İstanbul Marina nerede

İstanbul Marina nerede

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DAP Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul Marina 2. kısım lansman fiyatları!

İstanbul Marina'nın 2. kısmında yer alan 500 adet ünite lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Projede 1.467 tane daire bulunuyor. İşte İstanbul Marina 2. kısım lansman fiyatları...

İstanbul Marina'da Şubat 2015'te peşinatı ödeme avantajı!

İçerisinde hastane,okul,ofis,cami,otel ve rezidans bulunan İstMarina'da peşinat ödemesi Şubat 2015'te. Kartal İst Marina Evleri projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kartal İstanbul Marina fiyatları!

Kartal İstanbul Marina fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı!

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Çeşitli sosyal ve yaşam alanların yer aldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

İstanbul Marina iletişim!

Dairelerin; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı DAP İstmarina'da yer alan dairelerin alanları 37 ila 456 metrekare arasında değişiyor. İşte İstanbul Marina iletişim...

İstanbul Marina daire fiyatları!

İstanbul Marina daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Karma yaşam projesi olarak yükselen İstanbul Marina'da firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1.467 tane daire yer alıyor.

Kartal İstanbul Marina'da 120 ay vadeli banka kredisi fırsatları!

DAP finansmanı ile 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan İstanbul Marina projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje, 1,476 adet konuttan meydana geliyor...

İstanbul Marina'da 305 bin TL'ye stüdyo!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Marina projesi, 1.467 adet daireden meydana geliyor. Teslimlerin 36 ay sonra yapılacağı projede stüdyo daireler 305 bin TL'den başlıyor.

İstmarina Kartal satılık daire!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde yükselen İstmarina Kartal satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

DAP Yapı İstmarina Kartal satılık!

DAP Yapı İstmarina Kartal satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.467 adet konuttan meydana gelen İstanbul Marina Kartal projesinde dairelerin fiyatları 305 bin TL'den başlıyor

İstanbul Marina ev fiyatları! Yüzde 5 peşinatla!

İstanbul Marina ev fiyatları 295 bin TL ile 5 milyon TL arasında farklılık gösteriyor. Kartal'da yükselen İstanbul Marina projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Marinası, hızlı treni olan karma proje!

DAP Yapı. Emlak Konut GYO işbirliği ile Kartal sahilinde dünya çapında ses getirecek bir projeye imza atıyor. İstanbul Marina, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu ile ticari alanlardan oluşuyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi!

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 5 blok halinde inşa edilen Dap Yapı İstmarina Kartal projesi toplam 1.467 adet konuttan meydana geliyor

İstanbul Marina'da 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Marina projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Marina projesinde yer alan konutların büyüklükleri 250 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Deniz İstanbul Kalyon'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Banka kredisine uygun olan proje daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta olan projede villa fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina ödeme planı!

Deniz İstanbul Marina ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede inşa edilen projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları villaların konum ve alanlarına göre değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede nakit veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Deniz İstanbul Marina satılık villa!

Deniz İstanbul Marina satılık villa alanları 553 metrekareden başlıyor. Toplam 87 adet villanın yer aldığı proje Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları villa tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.

İstanbul Marina nerede Haberi

İstanbul Marina nerede

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

 

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay 0 faiz avantajı sunulan İstmarina Kartal'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 telefon numarasını arayabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

DAP Yapı imzası ile İstmarina Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Toplam arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 

İstmarina Kartal'da restoranlar, cami, yüzme havuzu, helikopter pisti, marina alanı, sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, dinlenme alanları, AVM, fitness center, çocuk...