29 / 03 / 2024

İstanbul metro ağları

İstanbul metro ağları

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Metro açılışı 2021!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

İstanbul'da metro ağı 324 kilometreye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden projeler tamamlandığında İstanbul'da 324 kilometreye ulaşacak bir metro ağının olacağını belirtti.

İstanbul metro ağları Haberi

İstanbul metro ağları

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İTO’nun haziran ayı olağan meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbulluların 10 gün sonra büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için sandık başına gideceğini ifade ederek, tekrarlanmasına karar verilen seçimin tamamlanacağını belirtti. 

İş dünyası olarak seçimlerin huzur içinde geçmesini istediklerini söyleyen Avdagiç, "İstanbul gibi büyük bir metropolün gerçekten dahaçok projeye ihtiyacı var. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var." dedi.

İstanbul'u tüccarların iyi tanıdığını söyleyen Avdagiç, onların şehrin her köşesinde yaşadığını, tüm ilçe ve caddelerde bulunan gelişmeleri gördüğünü söyledi. Bu gözle bakıldığında İstanbul'un son 20 yılda çok değiştiğinin altını çizen Avdagiç, "İstanbul çok büyük projelerle tanıştı. Avrasya ve Marmaray tünelleriyle, metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı. Metrobüs hizmetiyle...