19 / 04 / 2024

istanbul meydanları merkezden yönetilecek

istanbul meydanları merkezden yönetilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce geliştirilecek "Meydan Yönetim Sistemi" sayesinde meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden idare edilecek.

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İstanbul meydanları için kazanan tasarımlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin; Taksim ve Bakırköy meydanları ve Üsküdar Salacak Sahili tasarımı için başlattığı oylama sona erdi. 352 bin 784 kişinin oy kullandığı yarışmada en beğenilen projeler seçildi. 

Tüm İstanbul meydanlarını geri getirecek projeler yapılmalı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Kasım'da Yeni AKM projesini tanıttı. Yeni AKM projesi bir çok yorum aldı. 

İstanbul'a Meydan Yönetim Sistemi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

İstanbul'un meydanları merkezden yönetilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce geliştirilecek "Meydan Yönetim Sistemi" sayesinde meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden idare edilecek.

İstanbul'un meydanları ücretli olacak!

Trafik sorununa radikal çözüm arayan Büyükşehir Belediyesi Londra'daki bölge ücretlendirmesi uygulamasını inceliyor. Proje hayata geçirilirse Fatih, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar ve Kadıköy meydanlarına araçla girenlerden ücret alınacak..

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

İstanbul meydanlarına modern tuvaletler!

Büyükşehir Belediyesi halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlarda ihtiyaçlarını gidermek için modern tuvaletleri hizmete alıyor. Hijyenik ve turizm açısından önemli olan şehir tuvaletleri merkezi noktalara yerleştiriliyor.

istanbul meydanları merkezden yönetilecek Haberi

istanbul meydanları merkezden yönetilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek. 


AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, proje, Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.


Kentteki meydanlarda görsel kirliliğe neden olan reklam uygulamalarına son verilmesi ve meydanların daha etkin kullanılmasının planlandığı proje, İstanbul'un 12 büyük meydanını kapsıyor.


Proje kapsamında yaya-taşıt ulaşımı, kent mobilyası, temizlik, güvenlik, bakım-onarım, aydınlatma, otopark, peyzaj, aydınlatma, tabela, büfe, yol, duraklar, trafik-yönlendirme levhaları, otopark, tuvalet, çöp kutuları, ATM kabinleri, güvenlik, yeraltı hizmetleri, servis elemanları, kaldırım gibi mevcut meydan bileşenleri analiz edilerek sorunların tespiti yapılacak.


"Reklam Yönetim Sistemi" kuruluyor


Proje kapsamında İstanbul'un meydanlarındaki tüm açık hava, duvar ve binalardaki uygulamalar ile elektronik reklamlar da tek merkezden yönetilecek.


"Reklam Yönetim Sistemi" adında bir yazılımla uygulama yapılacak tüm reklam araçları...