25 / 04 / 2024

istanbul millet bahçeleri

istanbul millet bahçeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

İstanbullular dikkat! O tarih belli oldu!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Silivri'de yeni bir millet bahçesi inşa edecek...

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 yeni milllet bahçesi inşa edecek.

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi mi yapılacak?

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın soru önergesine yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi yapılacağını söyledi.

Gebze Millet Bahçesi'nin temeli 2021'de atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023'e giden yolda güçlü Türkiye anlayışıyla hem yeşil alanların sayısını artırdıklarını hem de şehirleri deprem riskine karşı koruyacak kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlı şekilde sürdürdüklerini belirtti. 

İşte şehirlere nefes aldıracak millet bahçeleri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelinde birçok millet bahçesini hayata geçiriyor.  81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yapmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın güncel millet bahçesi projeleri şu şekilde...

İstanbullulara müjde!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerimizin çehrelerini değiştiriyoruz!

Kağıthane Meydanı'nın açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

TOKİ'den İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

Millet bahçeleri betonlaşmaya karşı çıkıştır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son yıllarda ülkemizin her yerinde şehircilik alanında çok ciddi bir hassasiyetinin gerçekleştiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Millet bahçelerine bu kadar iddialı girişimizin sebebi buradan kaynaklanıyor. Hep söylüyoruz ya, betonlaşmaya karşı bir çıkış." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'un göbeğine 5 milyon metrekarelik millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İstanbul’un akciğeri olacak." dedi.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

istanbul millet bahçeleri Haberi

istanbul millet bahçeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 250 bin yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, konut yatırımları dışında millet bahçesi projeleri de hayata geçiriyor. 

TOKİ yeni projeleri kapsamında İstanbul'da da millet bahçesi inşa edecek. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bağcılar'da hayata geçirilecek.

İstanbulluların yüzünü güldüren Bağcılar Millet Bahçesi projesinin ihalesi 17 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı Bağcılar Millet Bahçesi projesinin yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde: 

İKN    :    2022/888094 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA