20 / 04 / 2024

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....



Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçede bulunan 45 mahallenin muhtarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda buluştu. 

Beyoğlu’nun dev projelerinden birisi olan Tersane İstanbul’da düzenlenen toplantıya belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Beyoğlu Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; hayata geçirilen marka projeler başta olmak üzere mahallelerde yapılan ve yapılması hedeflenen projelere ilişkin açıklamalarda bulunan Haydar Ali Yıldız, daha sonra muhtarların tavsiyelerini dinledi. 

Beyoğlu na millet bahçesi müjdesi! 

BEYOĞLU MİLLET BAHÇESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Beyoğlu’nun Galata Port, Tersane İstanbul ve Beyoğlu Kültür Yolu gibi dev projelerle marka bir şehir olacağına dikkat çeken Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu’nun tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda kaymakamlık binasının Turabibab Kütüphanesi’nin yanında bulunan askeri mahkemenin bulunduğu yere taşınmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Çok kısa sürede bu tescilli yapıda restorasyon işlemleri başlayacak ve tahmini olarak 1.5 yıl içerisinde Beyoğlu’nun yeni kaymakamlık binası olarak hizmete açılacak. İkinci olarak ise Beyoğlu’muza bir millet bahçesi demiştik. İstedik ki, gençlerimizin, çocukların ve ailelerin rahatça gidebilecekleri bir yerimiz olsun. Şu anda İnebolu Pazarının kurulmuş olduğu yer, vakıflara ait 16-17 dönümlük bir arazi. İnşallah altı otopark olacak. Üst kısmına da Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız millet bahçesi yapacak. Proje çalışmaları yapılıyor” diye konuştu.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Murat Kurum'dan her ile millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön