24 / 04 / 2024

istanbul ofisleri

istanbul ofisleri

İNŞAATI devam eden projelere bakılırsa İstanbul, aktif ofis pazarı olmaya devam ediyor. 2014 yılında İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu 4 milyon metrekareye yaklaştı.

En değerli İstanbul ofisleri 7 bölgeye ayrıldı!

İstanbul'da ofis alanları 7'ye ayrıldı. Bu bölgelerde Metrekare kira bedelleri 20-50 dolar/metrekare arasında değişiyor. Maslak yöresinde fiyatlar binalara göre 22 dolardan 50 dolara kadar farklılık gösteriyor.

Gürkan Bakırküre: İstanbul'a 5 yılda 3 milyon metrekare ofis yapılacak!

Yabancı yatırımcının artan ilgisi ofis sektörünü hareketlendirdi. 5 yılda 3 milyon metrekare ofis yapılacağını söyleyen Bigg Mimarlık Genel Müdürü S. Gürkan Bakırküre, "İstanbul yönetim üssü oluyor" dedi...

Ofis Pazarı'nda kullanıcıların tercihi düşük dekorasyon maliyeti!

İstanbul Ofis Pazarı'ndaki kiralanan alanlar, genellikle ortak alanları hazır halde, ofis içi ise şap&beton şekilde teslim ediliyor

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Business İstanbul Ofisleri nerede?

Kadıköy Business İstanbul'da tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Business İstanbul Ofisleri nerede?

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri yakın zamanda satışa çıkıyor. 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanan proje yaklaşık 300 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin ofisleri satışa çıkıyor!

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ofisleri çok yakında satışa çıkıyor.

Axis İstanbul Ofisleri fiyat!

Lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri fiyat listesi kapsamında 817 bin liradan başlıyor.

Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri!

Arka girişinin Demirkapı metro istasyonuna bakan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri kapsamında Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

istanbul ofisleri Haberi

istanbul ofisleri

İNŞAATI devam eden projelere bakılırsa İstanbul, aktif ofis pazarı olmaya devam ediyor. 2014 yılında İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu 4 milyon metrekareye yaklaştı. İstanbul'da İnşaat halinde olan toplam arz, Türkiye'deki inşaat halindeki toplam kiralanabilir alanın yüzde 50'sini oluşturuyor. 2012 yılı sonunda metrekaresi 80 Euro olan birincil kira bedelleri, 2013 yılı sonunda metrekaresi 85 Euro'ya ve 2014 yılının ilk altı ayı sonunda metrekaresi 90 Euro'ya ulaştı. Bu değerin 2015'te 100 Euro seviyelerine çıkması bekleniyor. 


PRESTİJLİ OFİS BİNALARI TALEP GÖRDÜ 

2013 yılı sonunda bin kişiye düşen toplam kiralanabilir alan 126 metrekare iken. 2014 yılında bu rakam 130 metrekare düzeyine çıktı. İstanbul'da 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacak olan yaklaşık 2.7 milyon metrekarelik halihazırda inşaat halinde olan ofis stoğu bulunuyor. Ofis kullanıcılarına perakende alanı, restoran,...