18 / 04 / 2024

istanbul otogarı ticari alan ihalesi

istanbul otogarı ticari alan ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Yatırımcılar, İstanbul'da ticari gayrimenkule yöneldi!

Ticari gayrimenkul yatırımında da hareketlilik devam ediyor. Uzmanlara göre, kentte ticaret devam ettiği sürece, gayrimenkul sektörünün hareketliliği de bitmeyecek.

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanlar yıllık 26.8 milyon TL'ye işletmeye verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

istanbul otogarı ticari alan ihalesi Haberi

istanbul otogarı ticari alan ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını yıllık 26 milyon 820 bin TL'ye işletmeye verecek. İhale 25 Aralık 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İSTANBUL ŞEHİRLERARASI VE ULUSLARARASI YOLCU VE
OTOBÜS TERMİNALİNİN TİCARİ ALANLARININ İŞLETMEYE
VERİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti, yönetimi ve tasarrufunda bulunan İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinin ticari alanlarının işletmeye verilmesi işi ihalesi yapılacaktır.

12) İhaleye Katılmak isteyenlerden istenen belgeler:
12.1. Yeterlik değerlendirilmesi için istenen belgeler:
a) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. (Ortak girişim ve/veya konsorsiyum...