26 / 04 / 2024

istanbul özdilek mağazası

istanbul özdilek mağazası

Havlu üretimi ile başladığı iş hayatında perakende ve turizmle hızla büyüyen Özdilek, bu yıl 2013’ün de üzerinde, yüzde 20’lik büyüme hedefliyor. Şirketin Bursa’da yeni bir AVM, otel ve rezidans projesi var.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

istanbul özdilek mağazası Haberi

istanbul özdilek mağazası


İstanbul AVM ve iş merkezi projelerini yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi planlayan Özdilek, gelecek yıl Bursa projelerine başlayacak. Bursa için bir AVM ve otel-alışveriş merkezi-rezidansın bir arada sunulduğu kompleks projesinin olduğunu söyleyen Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, bu projelerin 250 milyon dolarlık yatırımla şekilleneceğini belirtti. İki adet dokuma tezgahı ve beş personel ile 1971 yılında Bursa’da havlunun ilk üretildiği adres olan Özdilek, son yıllarda yükselen bir ivme ile turizm sektörüne kanalize oluyor. Geçen yıl yüzde 16 büyüme kaydeden Özdilek, yıl sonuna kadar yüzde 20 büyüme hedefliyor.


İstihdamı 6 bin 500’e çıkaracak


Hüseyin Özdilek, önceki yıl start verilen İstanbul Levent’te 250 milyon dolar maliyetli AVM ve iş merkezi yatırımının yılın son çeyreği itibari ile tamamlanacağını açıkladı. İstanbul’daki tüm projelerin hayata geçirilmesinin...