29 / 03 / 2024

İstanbul Prestij Parkta erken teslimat

İstanbul Prestij Parkta erken teslimat

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Ümraniye 'de kuruldu.

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İstanbul Prestij Park daire fiyatları!

Bak Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Prestij Park daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Prestij Park Evleri'de Emalk Konut kampanyasına katıldı.

İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017!

Bak Yapı imzası taşıyan İstanbul Presitj Park Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017...

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Tekirdağ'ın prestij caddeleri tamamlanıyor!

"11 İlçeye 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ana Cadde ve İstanbul Caddesi'nde (Prestij Caddesi) incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışmalarımız Saray halkına hayırlı olsun." dedi.

Giresun Görele'de Sinirlioğlu Prestij Caddesi açıldı!

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde'nin açılışı yapıldı.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

İstanbul Prestij Parkta erken teslimat Haberi

İstanbul Prestij Parkta erken teslimat
26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında bin 412 konut yer alıyordu. BakYapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Bakgör, İstanbul’daki ilk projelerinde yatırımcılarına kazandırdıklarını belirterek, “İlk etap teslimleri nisanda tamamlanacak.” dedi. Aidat metrekare fiyatı 1,75 ila 2 TL arasında olacak projede güvenlik tedbirleri için fore kazıklar, radye plaklar bulunuyor. Yeşil alanları, çocuk oyun alanları, fitness center’ın da aralarında yer aldığı sosyal donatıları ile dikkat çekmeyi amaçlayan projede çocuk kulübü de bulunuyor. Türk hamamı, sauna, buhar odaları, ısıtmalı bay-bayan için ayrı dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzları, açık çocuk havuzu, mini futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, fitness- plates salonları, mescit, kids club gibi donatılar site sakinlerine sunulan diğer ortak...