25 / 04 / 2024

istanbul rezidansları

istanbul rezidansları

İstanbul gökdelende Avrupa birincisi ama yüksek yapı yönetmeliği yok. İstanbul, yüksek binalarla ilk kez 1990'lı yıllarda tanıştı. Yıllar içinde sayıları da arttı. İstanbulun boyu özellikle son 10 yılda giderek uzadı.

İstanbul'da rezidansların metrekare fiyatları ortalama 5 bin TL!

sahibinden.com verilerine göre, İstanbul’da şu anda 204 rezidans bulunuyor. İstanbul’da en çok yer aldığı ilçeler Esenyurt, Beylikdüzü, Ataşehir ve Pendik olarak sıralanırken, metrekare fiyatları ise ortalama 5 bin TL’ye ulaşıyor

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabiliyor!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Skyland İstanbul’da teras keyfi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe’de konumlandırdığı, Fatih - Belgrad ormanları manzaralı karma projesi Skyland İstanbul, lüks, kalite ve şıklığı buluşturduğu rezidansları ile şehrin merkezinde yükseliyor.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Rezidanslar neden tercih ediliyor?

Büyükşehirlerde 1990'larda başlayan 'stüdyo ev' yaşamından sonra şimdi de tüm Türkiye'de rezidanslar moda oldu. Ankara'da da rezidanslarda yaşamayı tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Peki rezidanslar neden tercih ediliyor?

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

istanbul rezidansları Haberi

istanbul rezidansları

İstanbul, göğe doğru yükseldikçe, alınan risk de yükseliyor. Şehir planlamacası Erhan Demirdizen, Mecidiyeköy'den başlayıp Maslak'a kadar devam eden gökdelenler bölgesine son dönemde metro yapılmasına karşın ulaşımda ciddi zorluklar yaşadığını söyledi. Demirdizen, yüksek yapıların en yoğunlaştığı yerlerden biri olan Ataşehir'in hala bir metro ya da tramvay hattına sahip olmamasına dikkat çekti. Biruni Üniversitesi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erhan Eralp Ulusoy ise " 80 katlı gökdelen düşünün. Her katta 4 aile yaşasa bir kasaba kadar insan topluluğundan söz ediyoruz. Bu kadar insanın aynı anda yola inmesi, ortalığı felç edecektir. Yanyana 80 katlı 2 binadan biri yıkılsa, diğerinin kaçış yolunu bloke edecektir" diyerek afetlerde karşılaşılacak risklere dikkat çekti.


BİTİŞİK NİZAM YASALARA AYKIRI!


Aslında yüksek yapıların konumlandırılmasıyla ilgili yasalar var....