29 / 03 / 2024

istanbul sağlık vadisi nerede

istanbul sağlık vadisi nerede

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdelazız Y A Gaderbuh tarafından kuruldu.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 49 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Lutfiye Topal tarafından kuruldu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

istanbul sağlık vadisi nerede Haberi

istanbul sağlık vadisi nerede

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapılması planlanan sağlık vadisi hakkında bilgiler verdi. Koca "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Biliyorsunuz orada da ihale süreci başlayan bir şehir hastanemiz söz konusu. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz" ifadelerinin kullandı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de üniversitelerin bulunduğu kavşak noktada, İstanbulluların hizmetine sunulacak bir sağlık vadisi inşa edeceklerini açıkladı. Koca, Üniversitelerin bulunduğu kavşak noktada, Bilkent, ODTÜ ve Hacettepe'nin olduğu, Bilkent Şehir Hastanesi'nin de bitişiğindeki alanda, gerektiğinde üniversiteleri veya firmaları destekleyen bir Sağlık Vadisi olacağını anlattı. 

İlerleyen dönemde yüzde 50 oranında ilaç, malzeme ve cihazı yerlileştirme noktasındaki hedefle bu vadinin önemli olacağının altını çizen Koca, şu açıklamalarda bulundu: "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Biliyorsunuz orada da...