20 / 04 / 2024

istanbul şile toki evleri kura sonucu

istanbul şile toki evleri kura sonucu

Konut sahibi olmak isteyenler için 180 aya kadar taksitlendirme yapılan TOKİ İstanbul Şile projesi kapsamında kura çekilişi 29 Ağustos'ta (bugün) gerçekleşiyor. TOKİ Şile kura sonuçlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

SON DAKİKA! İstanbul Şile'de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman? İlk evim TOKİ İstanbul kura ne zaman?

TOKİ kura tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle TOKİ İstanbul kura tarihleri gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2022 arsa kura sonuçları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sınuçları belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

Muhalefetten Borsa İstanbul ile ilgili küçük yatırımcıya da yetkililere de sert uyarılar!

Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki bazı şirketlerin piyasa değerlerinin bilerek şişirildiğini ve küçük yatırımcıya bu rakamlar üzerinden hisse satılırken yabancıların da bu seviyeleri fırsat bilip satış yaparak payını azalttığını ileri sürdü.

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

İstanbul Sancaktepe TOKİ 2022 projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni konut projesini açıkladı. Peki yeni projenin detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

Türkiye Kanal İstanbul ile küresel ticarette daha etkin rol oynayacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığının ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçesine ilişkin sunum yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Kanal İstanbul ve metro projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

istanbul şile toki evleri kura sonucu Haberi

istanbul şile toki evleri kura sonucu

Yüzde 12 peşinat ödemesi yapılan TOKİ İstanbul Şile'de başvuru döneminin 14 Ağustos-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Projede fiyatlar 65 bin 248 TL ile 87 bin 646 TL arasında değişiyor. TOKİ Şile kura sonuçları bugün açıklandı.


Başlangıç taksitinin  319 TL ile 428 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Şile'de kuralar 29 Ağustos'ta bugün saat 18:00'da Şile Belediyesi Kültür Çadırında çekilecek. Projede  180 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Detaylı bilgi için tıklayın


Toki Şile kura sonucu için