26 / 04 / 2024

İstanbul Şişlide elektrik kesintisi 03 Aralık 2015

İstanbul Şişlide elektrik kesintisi 03 Aralık 2015

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 3 Aralık tarihinde Şişli’ de yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

İstanbul'da 12 ilçe için elektrik kesintisi uyarısı!

İstanbul'un Şişli, Başakşehir, Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Avcılar, Fatih, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa ve Eyüp'ün bazı bölgelerine 6 Eylül'de elektrik verilemeyecek. İşte elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler...

İşyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri!

Elektrik abonelik talebinin ilk elektrik enerjisi bağlantısı olması veya bağlantısı bulunan kullanım yerleri için olan abonelik başvuruları elektrik dağıtım firmasına yapılıyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri nelerdir?

İşyeri elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Bir işyeri satın aldığınızı veya kiraladığınızı düşünelim. Öncelikle bazı abonelikleri de adınıza almanız gerekiyor. Peki, bu aboneliklerden işyeri elektrik aboneliği nasıl yapılır? İşyeri elektrik aboneliği için gerekenler nelerdir?

İşyeri elektrik aboneliği ücreti 2015!

İşyeri ve mesken gibi bağımsız bölümlerde elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılıyor. Elektrik aboneliğini almak için ilgili elektrik dağıtım şirketine müracaat ediliyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği ücreti 2015 ne kadar?

İşyeri elektrik aboneliği için gerekli evraklar!

Taşınmaz malların aboneliklerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Başvuru için gerekli olan belgeler mesken ve işyerleri için farklılık gösteriyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği için gerekli evraklar nelerdir?

Şişli elektrik kesintisi 28 Kasım 2014!

28 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli elektrik kesintisi 9 Kasım 2014!

9 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli elektrik kesintisi 7 Kasım 2014!

7 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Yusuf Aslantürk: Ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatları bakımdan geçmeli!

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Şişli elektrik kesintisi 4 Kasım!

4 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Şişlide elektrik kesintisi 03 Aralık 2015 Haberi

İstanbul Şişlide elektrik kesintisi 03 Aralık 2015

BEDAŞ, 3 Aralık tarihinde Şişli’ de yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte kesintiden etkilenecek bölgeler;


Şişli ilçesinde yapılacak çalışması hakkında;


Kesinti Saatleri: 00.00 - 08.00


Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:19 Mayıs Mahallesinin; Büyükdere Caddesi, Beytam İş Hanı ve civarı


Kesinti Saatleri: 01.00 - 09.00


Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler: Halide Edip Adıvar Mahallesinin; Çifte Cevizler Caddesi, Atatürk İlköğretim Okulu Lojmanı, Akın Plaza ve civarı



Şişli...