20 / 04 / 2024

istanbul suites projesi

istanbul suites projesi

Aralarında sanatçı Demet Sağıroğlu ve sunucu Ayşenur Yazıcı'nın da bulunduğu daire sahipleri, Hisar Yapı'nın söz verdiği sürede anahtarlarını teslim etmiş olmasının mutluluğunu yaşadı.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

12 soruda Modda Suites projesi!

İzmir Modda Suites projesinde daire fiyatları 394 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. İşte 12 soruda Modda Suites projesi...

İva Suites projesi 2017 sonunda teslim!

İva Suites projesi 2017 sonunda teslim edilecek. İva Suites projesinde 84 konut yer alıyor...

Bahçeşehir Suites projesi yakında satışta!

Bahçeşehir Suites projesinde konut satışlarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Rutan İnşaat'ın projesi Bahçeşehir Suites'te 107 daire ve 6 ticari birim yer alıyor...

Nayman Suites ne zaman teslim?

32 apart daire ve 2 villadan meydana gelen Nayman Suites projesi İzmir Çeşme Paşalimanı mevkiinde yükseliyor. Peki, Nayman Suites ne zaman teslim?

Nayman Suites projesi!

Toplam 32 apart daire ve 2 villadan meydana gelen Nayman Suites projesi Çeşme Paşalimanı mevkiinde hayata geçiriliyor.

20 soruda Resim İstanbul Orman projesi!

Resim İstanbul Orman projesi 28 blok halinde İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. İşte 20 soruda Resim İstanbul Orman projesi...

Kınaş Seyr-i İstanbul Topkapı projesi!

Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyr-i İstanbul Topkapı projesi 500 bağımsız birimden meydana geliyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul Topkapı projesinin lansmanı Şubat 2016 yılında yapılacak...

Vadi İstanbul Havaray projesi yolda!

Vadi İstanbul Havaray projesi Artaş - Aydınlı - Invest - AFK Adi Ortaklığı tarafından yapılacak. Vadi İstanbul Havaray projesinin uzunluğu 750 metre olarak belirlendi.

Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

Daire fiyatlarının 267 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Tekfen Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

Hayat Tepe Suites'te teslimler Kasım ayında yapılacak!

Özak GYO'nun farklı projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi kasım ayında tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek.

İn İstanbul Topkapı projesi!

İn İstanbul Topkapı projesi İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen İnİstanbul Gala projesinde lansmana özel kampanyalar devam ediyor.

Bayrampaşa Hayattepe Suites'te daire satışları başladı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesinin yanına ek olarak, 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesi hayata geçiyor..

istanbul suites projesi Haberi

istanbul suites projesi

Hisar Yapı, Alemdağ - Sarıgazi - Çekmeköy üçgeninde yer alan ve bölgenin en prestijli projelerinden biri olan TriadPark'ın ilk etap teslimini tam söz verdiği tarihte gerçekleştirdi.

Aralarında sanatçı Demet Sağıroğlu ve sunucu Ayşenur Yazıcı'nın da bulunduğu daire sahipleri, Hisar Yapı'nın tam söz vermiş olduğu sürede anahtarlarını teslim etmesinin mutluluğuyla evlerine taşınmaya başladılar.

Çok özel üçgen mimarisi, zengin sosyal yaşam olanakları, güvenli ve huzurlu yapısıyla "Ömür boyu tatil keyfinde bir yaşam" konseptiyle tasarlanan TriadPark projesi, sakinlerine özel tahsis edilecek Hisar Yapı helikopteri ve helikopter pisti ile de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Anahtarını Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci'nin elinden alan sanatçı...