28 / 03 / 2024

istanbul toki 2022 projeleri

istanbul toki 2022 projeleri

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut hayata geçirecek.

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den yeni konut bekleyenlere son dakika müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler projesinin ihalesini 12 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbulluları zil takıp oynatacak projelerini açıkladı! 1.229 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbulluların merakla beklediği projelerini açıkladı. Yeni projeler kapsamında mega kentte toplam 1.229 yeni konut inşa edecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama ekranı! İstanbul TOKİ isim isim liste açıklandı mı? Başvuran hemen baksın!

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama ekranı! İstanbul TOKİ isim isim liste açıklandı mı? Başvuran hemen baksın!

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Merakla beklenen tarihler resmen belli oldu. TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

2023 TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023?

TOKİ İstanbul kuralarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanmaya devam ediyor. İşte 2023 TOKİ İstanbul kura sonuçlarına dair detaylar!

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ kura takvimi İstanbul! İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

İstanbul TOKİ kura tarihi takvimi için geri sayım devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi İlk Evim kampanyası kapsamında kura çekiminde yeni tarihler belli oldu. İşte TOKİ İstanbul kura tarihine dair detaylar!

2023 İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekim tarihini milyonlarca kişinin merakla bekliyor. İşte 2023 İstanbul TOKİ çekilişine dair detaylar!

istanbul toki 2022 projeleri Haberi

istanbul toki 2022 projeleri

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri için start verdi.

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, mega kent İstanbul'da tam 10 yeni proje hayata geçirilecek. Söz konusu projeler; Kağıthane, Esenler, Arnavutköy, Maltepe, Tuzla, Sancaktepe'de yükselecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın mega kent İstanbul'da hayata geçireceği o projeler...

1. Arnavutköy Baklalı 1. Etap 844 konut inşa edilecek
İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 1. Etap 844 Konut 10 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

2. Esenler Güney Alanı 440 konut...