26 / 04 / 2024

İstanbul Yapı Fuarına hangi firmalar katıldı

İstanbul Yapı Fuarına hangi firmalar katıldı

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenen Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

42. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 5 gün boyunca 5 farklı temada gündem buluşmalarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca yerinde deneyim ve öğrenimle de fuarı renklendirecek etkinlikler gerçekleştirilecek.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

İstanbul Yapı Fuarına hangi firmalar katıldı Haberi

İstanbul Yapı Fuarına hangi firmalar katıldı

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, 10- 14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı’na katılıdı. AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni parke serisi Natura Plus ve Natura Line’ın yanı sıra; Uv lak kapli üstün çizilmezlik dayanımı, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss'u da bu yıl fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.


AGT, bu yıl 39.’su düzenlene Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle birlikte mobilya gövdelerinde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ürünlerini tüketiciyle buluşturan AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.


AGT parkeler, 12 renkli Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra, Natura Plus ve Natura Line serisiyle de toplam 32 renk, desen ve yüzeyde tüketicilere farklı alternatifler...