20 / 04 / 2024

istanbul yolu susuz imar durumu

istanbul yolu susuz imar durumu

Ankara Yenimahalle İlçesi, İstanbul Yolu-Susuz KDGPA 62680 ada 2 parsel, 62687 ada 1 parsel ve civarına ilişkin 1/5.000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği 21 Mayıs'ta askıya çıktı.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

İstanbul'da 2,5 milyon kişi evsiz ve susuz kalabilir!

Deprem sonrasında yaşanabilecek su sıkıntısına dikkat çeken Su politikaları uzmanı Dursun Yıldız, “Deprem sonrasında 2.5 milyon insan evsiz ve susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya. İstanbul’daki su kaynaklarının, arıtma tesislerinin 3/2’si zarar görecek" dedi...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Bursa İstanbul Yolu dönüşüm projesinin imar planları kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Meclisi, İstanbul Yolu kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 1/25000,1/5000 ve 1/1000'lik planları kabul edildi.

Motto İstanbul Celaloğlu fiyat listesi!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından istanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirildi. Projede yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...

İstanbul'un en ekolojik yolu tamamlanıyor!

İstanbul’un ekolojik yolu olması planlanan Şile-Ağva otoyolu çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Ağva’nın ulaşım sıkıntılarını giderecek yolla Ağva-Şile arası 45 dakikadan, 15 dakikaya düşecek

İstanbul Bolluca İhsaniye yolu açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekipleri, Bolluca İhsaniye yolunun asfalt yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladı.İhsaniye Yolu için yaklaşık 26 bin ton asfalt, 3 bin 600 metrelik yağmur suyu hattı, 7.140 metre oto korkuluk kullanıldı.

İstanbul’a 1.100 kilometre bisiklet yolu geliyor!

Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla 2023’e kadar Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı hedeflerinin 81 ile bisiklet yolu yapmak olduğunu söyledi.

İstanbul Yolu'ndaki dönüşüm İSSİAD merceğinde!

İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) kentsel dönüşüm ve tramvay hattıyla geleceğin en prestijli caddeleri arasına girmeye aday İstanbul Yolu’nun geleceğini masaya yatırdı.

Bursa İstanbul Yolu'nda kentsel dönüşüme başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Yolu'nda 30 yıldır konuşulan kentsel dönüşüme başladıklarını belirterek, 2 yıl içinde İstanbul Yolu'nun bambaşka bir çehreye kavuşacağını söyledi.

istanbul yolu susuz imar durumu Haberi

istanbul yolu susuz imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Ocak 2015 gün ve 56 sayılı kararı ile onaylanan Yenimahalle İlçesi, İstanbul Yolu-Susuz KDGPA 62680 ada 2 parsel, 62687 ada 1 parsel ve civarına ilişkin 1/5.000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliklerine yapılan itirazların kısmen kabulüne ilişkin belediye meclisinin 14 Nisan 2015 gün ve 822 sayılı kararı eki nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 21 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/5000'lik plan için tıklayınız


1/1000'lik plan için...