25 / 04 / 2024

istanbula yeni otoyol mu yapılacak

istanbula yeni otoyol mu yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan İstanbul'a yeni bir otoyol yapılacağını söyledi. "E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz" dedi

İstanbul’a 3. Otoyol geliyor!

İstanbul’a 3. Otoyol geliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul’u rahatlatacak üçüncü bir otoyol yapılacağını açıkladı. Sakarya Akyazı’dan başlayacak otoyol üçüncü köprüden Tekirdağ’a kadar uzanacak.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Otoyol ödemelerinde yeni dönem! Yakında başlıyor!

Otoyol ücretlerinde yeni dönem başlıyor. Sürücüler, bu haber sonrası detayları araştırmaya başladı. İşte detaylar!

İki yeni otoyol için düğmeye basıldı! Bu illerde yaşayanlara müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), iki yeni otoyol için düğmeye bastı. Söz konusu ihaleler bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye en çok otoyol yatırımı yapan ikinci ülke!

Yeni otoyol yapımına her yıl 9-10 milyar Euro harcıyoruz. Türkiye otoyol yatırımında OECD ülkeleri arasında ikinci oldu.

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

İzmir inşaat firmalarının yeni gözdesi!

İstanbul – İzmir otoyol projesinde yeni aşamaya gelinmesiyle inşaat firmaları da rotasını İzmir'e çevirdi

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Ahmet Arslan'dan Ege'ye iki yeni otoyol müjdesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Afyonkarahisar'daki AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Aydın-Denizli ve Menemen- Aliağa-Çandırlı otoyollarının ihalesinin bu yıl yapılacağı müjdesini verdi.

istanbula yeni otoyol mu yapılacak Haberi

istanbula yeni otoyol mu yapılacak


"E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. Nereden başlıyor bu otoyol? Sakarya Akyazı’dan başlıyor ve şu güzergahı takip edip İzmit’in üst tarafından doğrudan Kuzey Marmara Otoyoluyla birleşiyor. Ankara’dan gelen bir vatandaşımız şu anda ya Otoyol TEM’e girecek ya da E-5’e girecek. 


Şu anda Ankara’dan gelen bir vatandaşımız bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, ki biz bununa da ihalesine çıktık, ne olacak? Üçüncü bir otoyol güzergahına girebilecek Sakarya Akyazı’dan itibaren, İzmit üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsüyle birleşecek olan bir güzergah" ifadelerini kullandı.



Bu yıl Haziran ayında tüm tabliyelerin yerleştirileceğini ve Körfez Köprüsü'nün üzerinden yaya olarak geçilmiş olunacağını anlatan Elvan, "Araç için tabi ki diğer akşamların, bağlantıların bağlanması...