26 / 04 / 2024

istanbulda kaç kule var

istanbulda kaç kule var

İstanbul'un tarihi silüetini bozan ve trafikteki keşmekeş yanında hızla betonlaşmayı getiren çok katlı binalar dönemi kapandı. Çevre Bakanlığı'nın yaptığı düzenlemeyle artık dikey yapılaşma tarih oluyor.

Kağıthane Çağlayan Bilim Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane'de bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Kağıthane Döner Kule ve Bilim Merkezi hizmete girdi!

Kağıthane’de bilim merkezinden spor salonuna kadar bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ne zaman hizmete girecek?

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile çok yakında hizmete giriyor.

Kağıthane'de 360 derece manzaralı döner kule yapıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Kağıthane Gençlik Merkezi ile birlikte hizmete açılacak olan döner kulede oluşturulacak restoranda İstanbullular yemeklerini yerken, manzarayı 360 derece izleyebilecek.

Kağıthane'de 360 derece döner kule inşa ediliyor!

ISTANBUL'un Kağıthane ilçesinde Çağlayan Mahallesi'nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...

Tango Kule nerede!

Dap Yapı'nın bir başka projesi olarak yükselen Tango Kule nerede yer alıyor sorusunun cevabını haberimizde inceleyebirsiniz...

Dalga Kule 2. Etap'ta 1.000 TL taksitle! Son gün 24 Mart!

Dalga Kule 1. Etap'taki tüm rezidanslar sahiplerini buldu. Şimdi fırsatı kaçıranlar için 2. Etap satışları başladı!

İstanbulda 3,5 milyon konutun yarısı kaçak! Türkiye'de konutların yüzde 45i yenilenmeli!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, İstanbulda 3,5 milyon konutun yüzde 50sinin kaçak olduğuna işaret ederek, Türkiye genelinde de konut stokunun yüzde 40-45inin yenilenmesi gerektiğini belirtti

TOKİ Kayabaşı'nda dokuzuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda sekizinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda yedinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Kağıthane Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane İlçesi Telsizler Mahallesine kat karşılığı inşaat yaptıracak

istanbulda kaç kule var Haberi

istanbulda kaç kule var

İstanbul'da her gün birbiri ardına yükselen binalar ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir düzenleme getirdi. Türkiye nüfusunun beşte birini barındıran Megakent sürekli göç alması ve hızla yapılan çok katlı binalar nedeniyle her gün giderek betonlaşıyor. Özellikle Başakşehir, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Bakırköy, Kadıköy, Ümraniye, Büyükçekmece, Esenyurt, Halkalı, A taş el lir gibi ilçelerde yoğunluk kazanan gökdelenler nedeniyle başta trafik olmak üzere çeşitli sorunlar giderek artış gösteriyor. 


İstanbul önde geliyor 

Türkiye'de en yüksek binalar sıralamasında da İstanbul başı çekiyor. 234,9 metre yüksekliğiyle 54 kat olarak inşa edilen İstanbul Sapphire binası, İstanbul'un en yüksek binası olarak kabul ediliyor. Kağıthane'den yükselen kule Avrupa'nın da 17. en yüksek binası olma özelliğini taşıyor. 


Paralel meclis gibi 

İstanbul'da yoğunluk artıran rezidans, AVM gibi binaların yapımına dur diyen Çevre...