29 / 03 / 2024

istanbulda konforlu rezidanslar

istanbulda konforlu rezidanslar

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı

Passat Variant, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İyi bir süspansiyon sistemi ve ses yalıtımı, yolculukları sessiz ve pürüzsüz hale getirir. Geniş ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Kovid-19'un Berlin’e etkisi: Havalı evlerden konforlu evlere!

İş yerlerinin evden çalışma sistemi, evden bir ofis yaratabilme zorunluluğunu ve konforlu bir alan ihtiyacını da ortaya çıkardı. Berlin'de konut tercihleri havalı ve şehir merkezindeki evlerden, konforlu ve sakin evlere kayıyor...

Konforlu binalarda yaşamak yalıtımla mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER Başkanı Levent Gökçe, ‘Dünya Konut Günü’nde yaptığı açıklamada binalarda yalıtımın önemine vurgu yaptı. Gökçe, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamanın yalıtımla mümkün olduğu söyledi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ, Gaziantep'te konforlu yaşam sunuyor!

Güçlü sanayi altyapısıyla yoğun göç alan ve konut ihtiyacı yüksek şehirler arasında bulunan Gaziantep'te TOKİ'nin yaptığı sosyal konutlar kentin konut açığını giderirken sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor.

İnsanların konforlu yaşamlarını akıllı kentlerin vizyonları belirleyecek!

Türkiye İMSAD (inşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, " inşaat sektörünün ana gündem maddeleri arasında daha geniş yer alacak, insanların konforlu yaşamları, akıllı binaların ve akıllı kentlerin vizyonlarını belirleyecek." dedi.

LUX* Bodrum rezidansları para kazandırıyor!

LUX* Bodrum Resort & Residences’ta rezidanslar kullanılmayan zamanlarda para kazandıracak bir yatırım fırsatı sunuyor..

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

LUX Bodrum rezidansları özel fiyatlarla satışta!

LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences’ta yer alan 72 rezidans daire satışa sunuldu. Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

istanbulda konforlu rezidanslar Haberi

istanbulda konforlu rezidanslar

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antalya takip ediyor. 



Firmanın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; "Özellikle geride bıraktığımız 5-10 yılda konut almak isteyenler otel konforunu talep ederek şehir merkezine yakın rezidans projelerini tercih ediyor Tecrübelerimize ve bize gelen taleplere dayanarak son dönemde kişilerin tercihlerinin balkonlu rezidans projelerinden yana olduğunu söyleyebiliriz. 

Özellikle büyük şehirlerde şehrin kalabalığı, trafiği ve park etme sorunu ile karşılaşmak istemeyenlerin tercihi haline gelen balkonlu rezidans projeleri kişilere özgür kullanım alanı sağlıyor" ifadelerini kullandı. 

Türkiye pazanna girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller VVilliams, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı. Türkiye geneline bakıldığında %75'lik...