26 / 04 / 2024

istanbulda otel yöneticileri erkekmi

istanbulda otel yöneticileri erkekmi

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliğinin (TUROB) Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle hazırladığı "İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi Raporu" yla İstanbul'da hizmet veren otellerin çalışanlarının profilleri incelendi...

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

istanbulda otel yöneticileri erkekmi Haberi

istanbulda otel yöneticileri erkekmi


Dünyada turizmde markalaşan şehirlerle yarışır hale gelen İstanbul'da turizm sektöründe egemenlik, erkek yöneticilerde.  


Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliğinin (TUROB) Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle hazırladığı "İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi Raporu"yla İstanbul'da hizmet veren otellerin çalışanlarının profilleri incelendi. 


5, 4 ve 3 yıldızlı, butik ve özel kategorideki konaklama tesislerini kapsayan araştırmaya göre, gelişmiş ülkelerin aksine Türkiye'de, turizm sektöründe çalışan kadın işgücü oranı, tüm çalışanlar içinde yaklaşık yüzde 25. 


Sadece İstanbul'daki sayılara bakıldığında bile rakamların yansıması görülebiliyor. Özel ve butik otellerde çalışan kadın oranı erkeklere kıyasla yüzde 29,3; üç yıldızlı otellerde çalışanların yüzde 22,2; dört yıldızlı otellerde çalışanların yüzde 28,3; beş yıldızlı otellerde çalışanların oranı ise 24,4 olarak görülüyor.  


İstanbul'un ziyaretçisi 10 milyondan fazla 


2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul, o günden...