19 / 04 / 2024

istanbuldaki marinalar

istanbuldaki marinalar

Via Properties'in 250 milyon dolarlık yatırımı Tuzla Marina projesi Mart 2015'te açılacak. 840 yat kapasiteli Tuzla Marina projesinde 5 yıldızlı otel, AVM ve su oyunları eğlence parkı inşa edilecek...

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

G-Beyond'la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak manzarasına tepeden bakan,  G-Beyond projesi, Mar Yapı tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.

Yunanistan iki büyük marinasını satıyor!

Yunanistan özelleştirme çalışmaları kapsamında Mykonos ve Rodos'ta bulunan marinalar satışa çıktı. 

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Kadıköy Belediyesi, Kalamış Yat Limanı özelleştirmesine itiraz edecek!

Kalamış-Fenerbahçe marinalarında imar planı değişikliği onaylanır onaylanmaz ihaleye çıkıldı. İhale için son teklif verme tarihi 15 Şubat olarak belirlendi

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Hırvatistan D-Marin Mandalina ilk Mavi bayrağını aldı!

Doğuş Grubu'na bağlı olarak Türkiye ve Yunanistan'ın yanı sıra Hırvatistan'da faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu'nun, Hırvatistan'ın Sibenik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk "Mavi Bayrak"ını aldı.

Muğla'daki marinalar sezon boyunca dolu!

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor.

İşte Antalya'daki dev projeler!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Cruise Liman, yat limanı ve nehir marinaları, raylı sistem projeleri başladı'' dedi.

Gökova Ören Marina artık Setur'un!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye ’ nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Gökova Ören Marina’yı marinalarına ekledi.

Marmaris’te belediye marinaları turizme katkı sağladı!

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı Marmaris’te belediyeye bağlı marinalar 2014'te bin 478 tekneyi ağırladı. Belediye, çevreyi koruma adına da önemli başarılara imzasını attı.

Marmaris'te belediye marinaları turizme katkı sağladı!

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı tatil cennetlerinden Marmaris 'te belediyeye bağlı marinalar 2014 yılında bin 478 tekneyi ağırladı.

istanbuldaki marinalar Haberi

istanbuldaki marinalar


Via Properties'in inşa ettiği Tuzla Marina projesi 250 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. 510 bin metrekare alanda kurulacak olan Tuzla Marina projesinin yapımına 2013 yılının ilk yarısında başlanıldı.


840 yat kapasitesine sahip Tuzla Marina projesinde lüks 5 yıldızlı otel, su oyunları eğlence parkı, alışveriş merkezi inşa edilecek. Tuzla Marina projesi tamamlandığında 25 milyon ziyaretçi hedefleniyor.



İstanbul'a "Venedik" modeli marina


Tuzla Marina projesinde "Venedik" modeli uygulanıyor. 118 adacık ve 170 kanalın yer aldığı Venedik şehri Tuzla Marina projesinin mimarisine yansıtılıyor. Tuzla Marina projesinde su kanalları ve denize adacıklar inşa edilecek.



Mart 2015'te açılacak


Tuzla Marina projesinde 200 kapasiteli balıkçı barınağı, hizmet ve servis alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları, kafe, restoran, kent meydanı, konaklama alanı, gösteri alanları, açık spor sahaları, çocuk oyun alanları, su oyunları eğlence...